От днес започва продажбата на билети за София филм фест

ОFFNews 23 февруари 2018 в 15:14 2856 0

От днес, 23 февруари – 12 дни преди старта, започва продажбата на билети за прожекциите от програмата на 22-рия София филм фест.

Предварителните продажби стартират в Дома на киното, Билетен център НДК, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia, Кино Арена Делукс Bulgaria Mall, Euro Cinema и Културен център „G8”.

На разположение имате и онлайн продажби на билети за НДК – Зала 1, кино „Люмиер”, Дом на киното, кино „Одеон”, Френския институт – кино „Славейков”, Културен център на СУ „Св. Климент Охридски”.

Очаквайте от 26 февруари и емблематичния билет за кино в кен – ще го откриете в търговската верига „Фантастико“, в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации в цяла София.

Основната цена на билета за кино е 9 лева, а 7 лева е цената за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение.

Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФУ и СФФП (София филм фест за учащи и София филм фест за пенсионери) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съответните категории зрители.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови