Песента на Кристиан Костов за Евровизия 2017 вече с видеоклип

OFFNews 31 март 2017 в 14:33 4768 0

Снимка Вирджиния Рекърдс/Владо Василев

Кадър от клипа

Официалният видеоклип на българската песен за Евровизия 2017 - “Beautiful Mess” - ще бъде представен днес.


Първо ще могат го видят зрителите на БНТ в предаването „Още от деня” тази вечер в 19:35 часа, а интернет премиерата на видеото е точно в 20:00 часа в YouTube и VBOX7 каналите на „Вирджиния Рекърдс“.

Заедно с Кристиан Костов във видеоклипа участват още 35 момичета и момчета, а снимачният процес е продължил над 20 часа. Режисьор на видеото, продуцирано от „Вирджиния Рекърдс“ и „Symphonics“, е Люси Иларионов, а оператор - Андрей Андреев. Кристиан се е срещал и с двамата на снимачната площадка след проекта "Вдигам Level". Сценарият бе поверен на хореографа Милен Данков, с когото изпълнителят също е работил - по дебютния си клип „Не си за мен”.

Ден след премиерата на видеото Кристиан и екипът му заминават на турне в няколко държави, за да представят българската песен на промо концерти заедно с други участници в тазгодишното издание на Евровизия. Първата спирка от турнето е в Лондон на 2 април, следвана от Тел Авив на 4 април. Кристиан ще посети Лондон отново на 7 април, за да се включи като специален гост в големия концерт на „Фондацията“ и „Щурците“ в зала Clapham Grand пред 2000 души от българската общност в британската столица. Следващите градове от обиколката са Амстердам (8 април) и Мадрид (15 април).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови