Певицата София издаде нова песен по музика на Момчил Колев

Владимир Йончев 22 април 2019 в 21:12 7989 0

Снимка Сергей Антонов

Момчил не скри сълзите си по време на промоцията на София

Певицата София Георгиева издаде нова песен. Тя се нарича "Пътят към теб" и е по музика на Момчил Колев ("Клас", Дони и Момчил), който е автор и на най-големия й хит "Син талисман". Текстът е на Лина Шишкова.

Песента беше представена за пръв път пред специално подбрани гости в клуб "Кино Култура" миналия вторник, а преди броени часове беше качена в You Tube.

Изключително развълнуван след като чу първото изпълнение на живо, Момчил Колев каза, че според него това е една от най-хубавите песни на София и й благодари за това, че толкова прекрасно е претворила музиката му.

Самата София определя песента като доста по-различна от досегашния й баладичен стил и казва, че в нея се долавя духа на 90-те и на ню уейва.

Китаристът Ясен Василев акомпанираше на София при първия й лайф от 3 години насам, по време на който тя изпълни 7 песни, които не са влизали в албума й "Син талисман". По информация на OFFNews те вероятно ще залегнат в основата на следващия й албум, чието издаване предстои, но датата все още не е известна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови