Плажна музикална Балканиада се задава на 28 юли на Къмпинг Градина

Kiril Djaikovski & TK Wonder на живо на Balkan Beat Beach Party

OFFNews 26 юли 2017 в 16:55 4589 0

На 28 юли Kite Bar на Къмпинг Градина става домакин на едно от най-атрактивните и различни морски събития това лято - Kiril Djaikovski ft. TK Wonder Live на Balkan Beat Beach Party.  На самия плаж пред ембламатичния бар ще бъде построена специални сцена и зона, на която ще се вихрят балкански ритми до изгрев слънце, поднесени от легендарния македонец Kiril Djaikovski, американската изпълнителка TK WONDER, мултиталантливия български продуцент Иван Шопов и вокална група Авигея.

Пионер в миксирането на класически етно мелодии със съвременна електроника, Кирил Джайковски пристига за Balkan Beach Party със собствен инструментален бенд и взривоопасната ТК WONDER зад микрофона. Световнопризнат композитор, DJ и продуцент, Джайковски няма равен, когато става въпрос за ‘експортирането’ на балканската музика извън обособените й граници, за което свидетелства и разпростиращата му се над две десетилетия кариера.

От своя страна бруклинската фурия ТК Wonder сама по себе си представлява същински енергиен извор, преплитащ умело красноречиви рими към психаделичния дръм енд бейс на Джайковски.

Специални гости на 28 юли ще бъдат и българският продуцент Иван Шопов и момичетата с ангелски гласове от фолклорна група Авигея, които ще представят албума си „Канатица“, както и част от новите си, неиздавани композиции.

Магично единство от приказни вокали, сливащи се с футуристичните вълни на различни електронни стилове от ambient, idm, nu-jazz, dubstep до drum and bass, съчетани с редица музикални инструменти - кавал, китара, пиано, стоят в музикалната основа на албума „Канатица“, който ще може да бъде закупен и на място.

Повече информация около събитието следете тук: Kiril Djaikovski ft. TK Wonder Live на Balkan Beat Beach Party

Стандартни билети от 25/30лв. са в продажба в мрежата на Ticketportal.bg, в цялата страна в бензиностанции OMV, Booktrading, НДК и На Тъмно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови