Препоръчваме ви: Smallman довечера в Терминал 1

ОFFNews 19 април 2018 в 09:19 2164 0

Една от най-интересните български групи - Smallman, отново ще напълни столичния клуб "Терминал 1".

Концертът на бандата започва точно в 22:30. С характерните си звук и стил Smallman ще изпълнят сцената, а броят на билетите за концерта е ограничен едва до 470.

Повече информация за събитието ще откриете тук.

Билети: Eventim.bg - 15 лв. на предварителна продажба, 18 лв. на самата дата и място.

Ако не ви се ходи на парти, вижте останалите ни предложения за интересни културни събития за днешния ден:

Театър 

"Обичай ме!" в Сатиричен театър "Алеко Константинов" от 19:30 часа

Светът е пълен с тайнства и мистерии. Но когато те са свързани със семейството, когато една жена осъществява майчиния си копнеж след десетки години, когато от изневиделица в къщата ви се настанят едновременно щастието и тревогата – това вече е изключително събитие. Аптекарят Андре и чиновничката Лоранс са сполетени от неочаквани гости. Кръвни роднини ли са те или мошеници? Със себе си носят мечтано щастие или измама? Най-поставяният европейски комедиограф Себастиен Тиери е нанизал в пиесата си „Обичай ме!“ поредица от необикновени събития, ситуации наситени със смях и ирония и всичко това последвано от дълбока човешка емоция, топла и лирична, като целия живот. Чрез смеха и лиризма театралното действие трупа въпроси директно към седящите в салона. Защо причиняваме най-силната болка на най-близките си хора? Може ли да има прошка за насилието над дете? Зад смешното в живота виждаме ли и човешката драма?

Героите в пиесата не само се стремят да разплетат смешната и объркана ситуация, но търсят истината за самите себе си. Недоразуменията, връхлетeли ги днес, поставят въпроса – как ще живеем утре. Тази дилема стои пред множеството семейства от нашето съвремие и това прави пиесата и постановката не само актуални, но и подканяща към размисъл.

Кино

Може да видите един от най-нашумелите български филми за последната година днес по обяд в Дом на киното. "Възвишение" ще бъде прожектиран от 14:05 часа в Дом на киното.

Двама представители на революционно движение са изпратени на опасна мисия из поробена България през XIX в. Техният водач носи ключово съобщение, което трябва да достигне до един от най-важните хора в революционните среди на страната – Васил Левски.

Филмът е по едноименния роман на Милен Русков. Историята се фокусира върху събития през 1877 г., случващи се няколко години преди освобождението на България от турско робство. Гичо е млад мъж, член на революционна група, която мечтае да освободи страната. След като доказва уменията си по време на битка, Гичо получава специална мисия от лидера на групата. Мисия, която ще го хвърли във велики приключения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови