Queen обмислят продължение на филма 'Бохемска рапсодия'

ОFFNews | 15 март 2019 в 11:56 | 1332 |0

Обсъжда се създаването на продължение на филма „Bohemian Rhapsody“, това твърди Руди Долежал – режисьорът, работил по редица видеоклипове на Queen, сред които “These Are the Days of Our Lives”, “The Show Must Go On”, “Innuendo” и “The Miracle”, сподели, съобщи zrock.bg.

“Убеден съм, че планират продължение, което да започва с Live Aid”, казва Долежал и добавя, че идеята за продължението се “обсъжда много усилено в семейството на Queen”.

На този етап групата не е направила официален коментар по темата. Но през април по ABC ще тръгне “The Show Must Go On: The Queen & Adam Lambert Story”. Документалният филм ще проследи кариерата на Адам Ламбърт от самото й начало, през дните му като участник в “American Idol”, до присъединяването му към Queen.

Във филма ще са включени неизлъчвани дотогава кадри на живи изпълнения, както и интервюта с Роджър Тейлър, Брайън Мей и Ламбърт. Със свои интервюта ще се включат и носителят на Оскар за ролята си в “Бохемска рапсодия” актьор Рми Малек, както и Дейв Грол и Тейлър Хокинс от Foo Fighters.

Бохемска рапсодия събра повече от 875 млн. долара световни приходи, със скромен бюджет от 52 млн. долара. Той спечели четири статуетки "Оскар 2019".

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !