Queen обмислят продължение на филма 'Бохемска рапсодия'

ОFFNews 15 март 2019 в 11:56 2757 0

Обсъжда се създаването на продължение на филма „Bohemian Rhapsody“, това твърди Руди Долежал – режисьорът, работил по редица видеоклипове на Queen, сред които “These Are the Days of Our Lives”, “The Show Must Go On”, “Innuendo” и “The Miracle”, сподели, съобщи zrock.bg.

“Убеден съм, че планират продължение, което да започва с Live Aid”, казва Долежал и добавя, че идеята за продължението се “обсъжда много усилено в семейството на Queen”.

На този етап групата не е направила официален коментар по темата. Но през април по ABC ще тръгне “The Show Must Go On: The Queen & Adam Lambert Story”. Документалният филм ще проследи кариерата на Адам Ламбърт от самото й начало, през дните му като участник в “American Idol”, до присъединяването му към Queen.

Във филма ще са включени неизлъчвани дотогава кадри на живи изпълнения, както и интервюта с Роджър Тейлър, Брайън Мей и Ламбърт. Със свои интервюта ще се включат и носителят на Оскар за ролята си в “Бохемска рапсодия” актьор Рми Малек, както и Дейв Грол и Тейлър Хокинс от Foo Fighters.

Бохемска рапсодия събра повече от 875 млн. долара световни приходи, със скромен бюджет от 52 млн. долара. Той спечели четири статуетки "Оскар 2019".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови