Рan-Pot гостуват на клуб Ялта преди Sоlar Easter Trinity

ОFFNews 04 април 2018 в 16:24 1801 0

На 5 април хилядите фенове на Sоlar Easter Trinity имат възможността да подгреят за фестивала,заедно с любимците си Pan-Pot.

Берлинското дуо ще представи удължен сет в Room 1 на клуб "Ялта", а вечерта ще открие един от резидентите на клуба Liubo Ursiny.

През последните две години Pan-Pot бяха хедлайнери на Sоlar Easter Trinity, както и на летния фестивал Sоlar Summer 2017, където отпразнуваха десетата годишнина от издаването на дебютния им албум Pan-O-Rama.

Причината за честото завръщане на дуото е повече от ясна, Тасило и Томас винаги имат нещо ново за публиката, което да ги гмурне в дълбините на техното.

От създаването си през 2005 година присъствието на дуото на съвременната техно сцена е доминиращо. Определящи се като диджеи „от тъмната страна на силата“, те изкривиха възприятията на публиката по света и дадоха тласък на музиката с тяхното епично изграждане на траковете, пулсиращи бас линии и понякога мрачни мелодии.

Те са виновни за хитове като Charly и Fugitives, а парчета като Confronted и Captain My Captain демонстрираха техния класически, смел и неподвластен на времето стил, представяйки ги като продуценти на върха на световната сцена, като звукото, така и концептуално.

Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на "Ялта" на цена от 20 лв.

Повече поробности за програмата на клуба може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews