Родната банда Sevi ще подгрява Europe у нас

OFFNews 27 февруари 2017 в 11:13 4306 0

Sevi

На 16 май в за първи път ще видим Europe в зала „Арена Армеец“ в София. Очаква се освен хитовете си, шведите да изпълнят и нови песни. Групата подготвя пореден студиен албум, предвиден за края на годината. Българските фенове ще имат привилегията да са сред първите в света, които ще чуят нещо ново от Джоуи Темпест и компания.

Преди тях на сцената ще подгреят българите от Sevi, които успяха да се наложат като една от успешните нови рок банди. В биографията си вече имат 2 студийни албума едно DVD и 3 европейски турнета.

„С Europe се срещнахме за първи път през 2014-та година на фестивала Kavarna Rock, където международното жури в състав Lenny Wolf – вокал на Kingdom Come, Derek St. Holmes – вокалът и китарист от TED NUGENT, Andi Deris – вокал и текстописец на Helloween, Bobi Rondinelli – барабанист в RAINBOW, BLACK SABBATH, BLUE OYSTER CULT, избра нас да открием концертната вечер на групи като Gus G, Krokus, Pretty Maids и разбира се Europe. Горди сме, че само няколко години по-късно сме поканени да открием техния първи концерт в зала „Арена Армеец“, споделя Севи.

Билетите са вече в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Цените са 60 лева (терен), 70 и 80 лева (седящи).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови