'Рок поезия – Александър Петров' през октомври в НДК

ОFFNews 20 май 2019 в 12:32 8265 0

Един афиш раздвижи тези дни духовете на цяла София-на 15 октомври в Зала 1 на НДК ще се състои най-голямото рок-събитие на годината –най-известните музиканти и групи ще се съберат на грандиозния концерт „РОК ПОЕЗИЯ –Александър Петров“.

Легендите на българския рок събрани на едно място –за да почетат автора на най-добрите песни , изпети от тях и превърнали ги в звезди. Подобно събитие се случва за пръв път в историята на музиката , която промени света.

В концерта ще вземат участие групите Тангра , Сигнал , Фактор , БТР , певците Стенли, Боби Косатката, Ния Петрова /Гласът на България / и др.


Александър Петров е авторът на стиховете на десетки от най-хубавите български песни.

Сред тях са:

„Нашият град“, „Богатство“ и „Любовта, без която не можем“ на старата „Тангра“, „Жулиета“, „Бъди какъвто си“, „Оловният войник“, „Черно-бяла снимка“, „Циркът“ на новата „Тангра“, „Дъвка-балон“ на Стенли, „Безсъние“ на Чочо Владовски, „Приятели“ и „Главната улица“ на Фактор, „В друго време, в друг свят“ на „Сигнал“, „Оставаме“ от филма „Оркестър без име“, „Близо до мен“ на Вили Кавалджиев, „Тук и сега“" на Д2, „Сто надежди“ – БТР, „Утре започва от днес“ – Диана Експрес, както и сините химни „Времето е наше“, „Последен валс“, „Развод ми дай“.

Билети тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови