S.A.R.S. събират феновете си на стадион 'Юнак' на 29 август

OFFNews 15 юли 2019 в 10:32 3581 0

Сръбската поп-рок група S.A.R.S. отново ще спази традицията и за поредна година ще гостуват в София в края на лятото. Събитието този път ще събере феновете им на открито на столичния стадион "Юнак" на 29 август.

Мястото е легендарно и се намира в центъра на столицата - непосредствено до стадион "Васил Левски", като от години насам там не е осъщетвявана концертна дейност, съобщават организаторите от "Строежа". Капацитетът на стадиона е 5000 души. Специални гости ще бъдат ДЖАНГО ЗЕ, които се събират в България специално по повода. Началото на концерта е от 19:00 ч.

Сръбската поп-рок група традиционно изнася по един голям лайв годишно у нас и се радва на огромен интерес. През последните години бандата регистрира няколко гостувания, събирайки по над 2500-3000 души. S.A.R.S. са сред най-актуалните и активно действащи банди от Балканите. Често техните концерти в региона са посещавани от хиляди фенове, включително покривайки капацитета на арените в Сърбия и Хърватска, достигайки посещаемост от над 10 000 души. В актива си имат множество гостувания в Европа, както и турнета в САЩ и Австралия. Бандата има зад гърба си шест студийни албума, като ежегодно вади аудио- и видео-продукция от 2009-та насам, а сред най-известните им песни, някои от които гледани по десетки милиони пъти в Youtube, се нареждат Perspektiva, Lutka, Buđav Lebac, Klinka, To Rade, Mir i ljubav и много други. На предстоящия концерт в София ще бъдат представени и напълно нови парчета.

Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg, като само за първите два дни са продадени над 500 броя. Цените, според това дали местата са правостоящи или седящи, варират между 20-25 лв. до 15 юли, след което регулярните ще увеличат цената си със само 5 лв., а на самата дата и на място ще възлизат на между 30-35 лв. Каси: щандовете на EVENTIM на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови