С деца и бебета на кино? Вече е възможно

ОFFNews 23 юли 2018 в 12:56 2232 0

Често младите родители не успяват да направят нещо специално за себе си – вниманието съвсем естествено е фокусирано върху децата, затова Дом на киното създаде специализирани прожекции, позволяващи да бъдат гледани актуални кинозаглавия, без да се налага родителите да търсят детегледачка, или да се притесняват, че ще трябва да бягат към вратата, ако малките се разсърдят.

Специалният формат на прожекциите ще позволи на родителите с бебета и малки деца да се наслаждават на филмите от програмата.

За максимално улеснение, родителите ще получат асистенция за качване на детските колички до кинозалата, а по време на прожекциите силата на звука ще бъде намалена и ще бъде запазено слабо осветление в името на бебешкия комфорт.

Първият филм от новия формат е "Проектът "Флорида", който ще бъде прожектиран на 25 юли от 12:30 часа.

За филма:

Орландо, Флорида. Мууни (Бруклин Принс) е едва 6-годишна, но вече има специален темперамент. Смелите й шеги не притесняват особено нейната млада майка Хейли (Бриа Винаите). Подобно на всички обитатели на мотел „Магически замък“, Хейли изпитва сериозни финансови проблеми и затова е принудена да се справя с живота по всякакви начини. Тъй като има добро сърце, Боби – мениджърът на мотела, й помага и винаги се опитва да внесе ред в нейния житейски хаос. „Проектът „Флорида“ е щастлив филм за един нещастен свят с отлично превъплъщение на Уилям Дефо в главната роля.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови