Шедьовърът на Андрей Звягинцев 'Нелюбов' тръгва по кината от утре (трейлър)

ОFFNews 26 април 2018 в 13:36 3774 0

Социалната драма на режисьора Андрей Звягинцев - "Нелюбов", ще бъде разпространяван по кината от 27 април. Филмът беше акцент в програмата на 22-ия София Филм Фест и един от най-чаканите от публиката.

Женя и Борис са в процес на развод, белязан от гняв, разочарование и взаимни обвинения. Насочвайки се към нов живот, всеки с нов партньор, те са нетърпеливи да започнат отначало, да отворят нова житейска страница, дори да има опасност по този начин да изоставят своя 12-годишен син Альоша. До момента, в който той става свидетел на един от техните скандали и изчезва.

Главните роли във филма са поверени на Мариана Спивак и Алексей Розин – героите им са семейство, което преминава през сериозна криза. Раздялата им е ужасяваща най-малкото поради факта, че никой от двамата няма желание да вземе 12-годишния им син Альоша. След изчезването на момчето, филмът се трансформира от житейска, човешка драма в тотална критика на цялостната атмосфера и реалност в съвременна Русия. Отчайващата липса на любов е един от вечните проблеми на човешкото съществуване, ала руските творци съумяват особено умело да уловят важните елементи – и да ги пресъздадат в образи, а същото време е и социален хамелеон, който знае как да играе високопоставената си роля в институцията и да насочва очакванията на спонсори, посетители, артисти и всички гости.

Вижте трейлър на филма: 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови