Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Швейцарско техно завладява клуб Yalta в събота

ОFFNews 13 декември 2017 в 13:14 3070 0

Наситената програма на клуб Yalta за декември продължава този уикенд с нашумялото дуо Adriatique.

На 16 декември диджеите ще се качат зад пулта на Room 2, а Liubo Ursiny – резидентът на клуба, ще открие вечерта. Това ще бъде последното клубно събитие на клуба преди SOLAR Christmas.

Adriatique са популярни в света на електронната музика, a историята им си заслужава да бъде разказана.

Първоначалната среща между тях може би е съдба, защото и двамата живеят в Цюрих, и двамата се казват Адриан.  Още от самото начало на кариерата им е очевидно, че те се допълват взаимно. Докато единият усъвършенства музикалните си влечения към американската хаус музика и детройтското техно, другият се концентрира върху дълбоките мелодии и европейското техно.

Първият често предпочита студиото, докато вторият не може да устои на удоволствието да бъде пред публика. Тяхното партньорство съчетава две различни виждания, водени от общата цел да се свържат с хората, която споделя тяхната вяра, че музиката е медитация.

Adriatique са издавали за световни продуцентски компании като Culprit, New York‘s Wolf & Lamb, London‘s Supernature и Robot.

След почти десетилетие съвместна работа, през 2016 г. те изпълниха голямата си мечта – да създадат своя собствена музикална платформа за изкуство. Лейбълът носи името Siamese и издава техни продукции, както и такива на други артисти, стига те да съвпадат с вижданията на швейцарците.

Билети за събитието може да намерите на входа на клуба в деня на събитието на цена от 20 лв.

От този сезон клубът представя и услугата Discount Guestlist, който важи за 16 декември. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва само да изпратите имената си до 24 часа преди партито на [email protected].

Повече поробности за програмата на клуб Yalta може да намерите на официалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews