Скандинавската метъл банда Omnium Gatherum на 7 октомври в София (видео)

ОFFNews 04 октомври 2019 в 15:21 2214 0

Първият хедлайнерски концерт на Omnium Gatherum у нас ще се състои този понеделник, 7 октомври от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Предстои много силна и разнообразна метъл вечер, удоволствие за любителите на мелодичния и техничен скандинавски метъл замесен в дет, пауър, блек, фолк и дуум стиловете.

Програмата за вечерта ще е следната:

19:00 - Врати
19:30 – Heidra
20:20 – Hamferð
21:30 – OMNIUM GATHERUM

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна за здравето среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с непрофесионална техника, пушене(във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител няма да бъдат допускани в клуба.

Не пропускайте една от най-силните скандинавски вечери!

Билетите ще са вече в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, дюкян Меломан, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe 
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv 

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!
Събитието е 18+

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови