След чашата с кафе на Старбъкс и пластмасова бутилка вода се появи в Game of Thrones

Стефан Йончев 21 май 2019 в 16:05 7238 1

Само две седмици след като чаша от кафе направи неуместна изява във фентъзи драмата, зоркото око на феновете улови още един гаф: пластмасова бутилка от вода.

Невписващият се предмет бе забелязан от феновете в кадър от финалния епизод на последния сезон на предаването, подаващ се зад крака на Самуел Тарли, по време на напечени дипломатически преговори.

Звездният миг на бутилката идва едва две седмици след друг звезден гаф, коментира британският вестник The Guardian. По време на банкет в Зимен хребет в четвърти епизод на осми сезон, на масата пред Денерис Таргариен седи картонена чаша за кафе.

Тази грешка доведе до потоп от шеги в социалната мрежа, както и шеговито извинение от HBO, които казват, че "Латето, появило се в епизода беше грешка. Денерис бе поръчала билков чай"

По-късно HBO премахнаха чашата за кафе от следващите прожекции на епизода. Не се знае дали ще направят същото и за този проблем.

Случвайки се толкова скоро след кофеиновата драма, забравената бутилка вероятно ще допринесе за срама, който шоуто и без това бере. Последният сезон е силно критикуван и е подписана петиция от над милион фенове, които желаят той да бъде презаснет.

Реакциите към последният епизод на предаването са смесени. Някой го наричат пародия, други го смятат за задоволителен. Въпреки това, очаква се финалът да разбие рекордите за рейтинг на HBO, с милионите гледащи по света.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови