Smallman и Иван Шопов представят историята на Огледалния човек (видео)

Вижте първи кадри от дългоочаквания клип на артистите към песента Fenix

ОFFNews 06 април 2017 в 14:10 4249 0

Родната алтърнатив рок/етно-ембънт група Smallman и електронния артист и продуцент Иван Шопов представят историята на Огледалния човек в новия си клип към песента Fenix, който ще има своята официална премиера на 13 април в столичния клуб "Терминал 1".

Засега групата ревниво пази в тайна фабулата, която се разгръща във видеото, но за сметка на това разкрива кратък трейлър.

Вижте първи кадри от Fenix в следващото видео:

Освен новия си клип, заснет от екипа на режисьора Руши Видинлиев, артистите ще представят ново парче по време на концерта си. То ще влезе в предстоящия албум на Smallman, а целият концерт на 13 април ще бъде заснет с цел издаване на концертно DVD, тъй като по традиция концертите на артистите пълнят клуба, а шоуто им се превърна в едно от най-чаканите културни събития в столицата. 

Организаторите са осигурили и специален мърчандайз щанд в клуба и феновете ще могат да се сдобият с албумите от дискографията на групата, както и с красиви тениски и суичъри. На 13 април групата ще добави към тях и собствения си бирен бранд, за който предстои да бъдат обявени подробности.

Билети за събитието вече могат да се закупят в мрежата на Eventim онлайн и партньорските обекти.

За повече информация посетете фейсбук страницата на събитието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови