'Спомен НЛО': Явлението се завръща

OFFNews 04 ноември 2019 в 12:30 2926 0

На 20 декември от 20:00 часа в Зала 1 на НДК ще състои концерт-спектакъл “Спомен НЛО”, който ще обедини най-качествените музикални и комедийни произведения на легендарната формация НЛО в актуална драматургична конструкция.

Спектакълът е по сценарий на Димитър Стоянович и под режисурата на Лъчезар Аврамов, с музиката на Стефан Димитров и стиховете на Живко Колев и Недялко Йорданов.

В спектакъла ще участват Георги Мамалев, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Антон Радичев и други популярни актьори, свързани с историята на известната музикална група, впоследствие и телевизионно предаване.

С този проект екипът на “Спомен НЛО” се завръща във времето на качествените и непретенциозни хумористични предавания, с които поколението на 90-те години и техните деца бяха привилегировани да израснат. Общата цел и мисия е да се провокира отново интереса към доброто съдържание и свободните форми на изразяване.

Специално за събитието ще бъдат създадени видео импресии - специален акцент и отдаване на почит към покойните членове на екипа Велко Кънев и Петър (Чочо) Попйорданов.

Билети за събитието можете да закупите онлайн тук, както и от всички каси на EasyPay както и от Билетен център - НДК.

“Спомен НЛО” се провежда с подкрепата на Столична община.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови