Светльо & The Legends и Контрол с първи пънк концерт на открито

Най-големите хитове на двете банди – в петък вечер, 3 юли в 'Маймунарника'

OFFNews 30 юни 2020 в 11:34 1821 0

Невероятните Светльо & The Legends и Контрол се качват не на виртуална, а на истинска сцена и то на открито в “Мамунарника” – в петък вечер, на 3 юли за супер концерт! Очаква ни близо 3 часов пънк купон, в който феновете ще чуят най-голУемите хитове на всяка от бандите. Първи на сцената ще стъпят легендарните Контрол, а след тях и другите легенди - Светльо & The Legends. Музиката ще се лее почти без прекъсване и в един момент, всички присъстващи, пеещи и свирещи - ще почувстват, че сякаш плуват “на три морета”, както се пее в най-новата песен на Светльо – “На три морета”.

Началото на концерта на 3 юли в “Маймунарника” е точно в 20:00 часа, затова музикантите най-сърдечно се обръщат към публиката с молба да дойде Овреме така, че да не се получава струпване на входа! Особено в този “извънредно-коронен” момент. Още повече че купонът ще започва от входа – с мерене на температура на публиката и раздаване на ръкавици за еднократна употреба. Пак на входа ще се предлагат и екстри – като маски с логата на бандите и билети (ако все още има такива).
Пуснатите в продажба билети отговарят на 50% от капацитета на клуба, според предписанията на властите, и точно толкова фенове ще бъдат допуснати на концерта. В тази връзка е добре да се знае, че близо 50% от билетите, вече са продадени! Така, че ако сметките с процентите са ви дошли в повече – не се ослушвайте, а тичайте за билети (съветват най-учтиво двете бандите).

И за финал: останалите (50 %) от все още незакупени билети, можете да намерите и закупите от системата на Eventim.bg - тук: https://bit.ly/31qMLj9. Цената им е 25 лв. за билет (на предварителна продажба) и 30 лв. в деня на концерта (на входа).

Можете да се присъедините към събитието във фейсбук тук: https://bit.ly/2BMd2xR , но все пак предпочитаме да ви видим на живо на 3 юли в “Маймунарника”!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови