The Chemical Brothers със световна премиера на новата версия на култовия Hey Boy Hey Girl в София

В юбилейното издание на Surrender 2019 се включва и българската техно легенда KiNK

OFFNews 03 октомври 2019 в 17:00 2052 0

Грандиозният аудио-визуален спектакъл No Geography на култовите The Chemical Brothers, които ще връхлетят Арена Армеец точно на 10 октомври, ще бъде наистина специален! Именно датата в София избраха гигантите на електронния звук Том Роуланд и Ед Саймънс като премиерна на чисто новата им Secret Psychedelic Mix версия на култовото парче Hey Boy Hey Girl, превърнало се в емблема на цяла една музикална епоха.

Премиерният сингъл е част от специалното чисто ново юбилейно издание на класиката Surrender - четвъртият им студиен албум, който с появата си през 1999 година превърна The Chemical Brothers в истински електронни легенди. Освен Secret Psychedelic версията на Hey Boy Hey Girl в новото ремиксирано издание на Surrender Deluxe (2019) е поместена още една версия на легендарния трак, миксиран от добилия световна слава техно диджей и продуцент, българинa Страхил Велчев - KiNK.

По времето когато Surrender се появява на музикалния пазар през 1999 The Chemical Brothers създават цяла нова музикална култура, а Hey Boy Hey Girl се превръща в същинска музикална мантра, така пристрастяваща с ритъма си, че бива припозната като безкомпромисен химн от електронните фенове по целия свят и поддържа този си статут и до ден днешен.

През 1999 година Surrender печели Албум на годината на престижните Q Awards, а The Chemical Brothers отнасят златен приз за Най-добро денс шоу. Година след издаването на албума химичните братя се качват на главната сцена на Гластънбъри и събират най-многолюдната тълпа в историята на фестивала, който по това време няма световна конкуренция с мащабите си.

До No Geography Tour на The Chemical Brothers в София остава само седмица! Билети за събитието на 10 октомври в зала Арена Армеец все още могат да бъдат закупени онлайн, както и в мрежата на Ивентим в цялата страна от на цени от 59 до 89 лв, както и ВИП на стойност 100 лв.

Невиждани иновативни визуализации и енергичен безкомпромисен звук, вплетени в едно невероятно аудио-визуално преживяване, ще преживеят всички български фенове на най-култовото електронно дуо в света в софийската Арена Армеец на 10 октомври.

“С всяко следващо свое появяване на сцената, те вдигат нивото, благодарение на новите технологии - визуализациите им са спиращи дъха - но и още, защото те предлагат на публиката все по-добър и ефектен звук”, споделят британските музикални критици виждането си относно новото No Geography Tour, което иконичните музиканти представиха като хедлайнери на най-мащабния и престижен музикален фестивал в Европа - Гластънбъри, Великобритания.

Сензационният набор от визуализации, който акомпанира музикалния сетлист, е причина The Chemical Brothers да заемат достойното си място на хедлайнери на най-квалитетните музикални форуми в цял свят. В рамките на No Geography Tour ще станем свидетели на огромна въртележка, която те кара да “изгубиш контрол” по време на „EML Ritual“ и гигантски роботи, които стрелят с лазерни пушки докато звучи хипнотизиращия "Hoops". По време на грандиозния No Geography Tour ще станем свидетели и на невиждани до този момент огромни човешки холограми, порой от лазери, формирани в зрелищни 3D мапинги и какво ли още не. 

Присъединете се на: https://www.facebook.com/events/912980305728269/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови