Турнето на Accept - нов басист и принцеса

ОFFNews 17 април 2019 в 10:41 2796 0

След раздялата с басиста и един от основателите на Accept - Peter Baltes в края на миналата година, групата  обяви името на новия си член. Това е Martin Motnik от Германия. Досега той е свирил в няколко банди в родината си и в САЩ и е участвал на няколко турнета на Uli Jon Roth.

"Бяхме поразени от нивото и безпрецедентния талант на музикантите, които се явиха на прослушванията. Ние вярваме, че Martin Motnik е перфектен." - коментират избора си от Accept.

Феновете ще се срещнат с Motnik на започващото на 20 април турне "Symphonic Terror", което ще мине и през България следващия месец.

За предстоящата симфонична обиколка към Accept се присъединява и "Бенгалската принцеса" - цигуларката Ava-Rebekah Rahman. Тя е родена и израсла в Англия, но корените ѝ са от Бенгалия, като предците на Ava-Rebekah са от кралското семейство на областта. 

На 18 май в Античния театър на град Пловдив метъл пионерите Accept заедно със Симфоничния оркестър на град Пловдив ще „запечатат“ за историята едно много специално музикално събитие.

Поради големия интерес и нуждите на продукцията на 19 май ще се проведе и второ събитие с ограничен брой места. И на двете дати вратите ще бъдат отворени в 19:00 часа, а шоуто ще започне в 20:00 часа.

Билети за двете дати са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.





Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови