YALTA CLUB започва февруари месец с дуото Solardo и Ali Kuru

OFFNews 30 януари 2018 в 10:19 2512 0

YALTA CLUB започва февруари месец с обещаваща програма. На 2 февруари (петък) клубът ще посрещне дуото от Манчестър Solardo в Room 1, а RUNO – един от резидентите на клуба, ще открие вечерта. Събота (3 февруари) е време за първото NO ORDERS парти за годината заедно с DIASS и един от най-добрите диджеи на Истанбул – Ali Kuru. По традиция партито NO ORDERS ще се проведе в Room 2.

Петъчното парти ще започне с RUNO, което ще подгрее публиката за удължения сет на дуото Solardo. Последния път, в който Mark Richards и James Eliot бяха на родна земя, беше отново по покана на YALTA CLUB, по време на миналогодишното Halloween парти на клуба.

В събота партито ще открие DIASS, който след това ще даде път на Ali Kuru. Започвайки от Турция, Kuru набира сериозна популярност и вече е имал изяви в клубове като Weekend Club, Rex Club, Watergate, Monkeys, Tresor и Culture club, както и на фестивали като PollerWiesen, Circle of Love и Liga Elektronika.

За 2 февруари клубът отново предлага Discount Guestlist, който важи до 01:00 часа. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на [email protected].

Билети за 2 и 3 февруари могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20лв.

Повече поаробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови