Зашеметяващи снимки във второто издание на изложбата Живот в оранжево 2.0 - #кодоранжево

OFFNews 06 ноември 2019 в 13:07 1642 0

VIVACOM предоставя още една отлична възможност на всички, които не успяха да посетят изложбата „Живот в оранжево“.

Поради големия интерес, от 06.11.2019 до 20.11.2019 г. в градината на НДК, в пространството срещу някогашното култовото заведение „Кравай“, всички жители и гости на столицата ще могат да се насладят на второто издание на изложбата „Живот в оранжево 2.0“ и да се потопят в есенно оранжево настроение.

Поводът за изложбата е двоен - първият рожден ден на #кодоранжево и 10-тият рожден ден на VIVACOM.

Този път в изложбата са включени 61 снимки, които представят погледа на десетки фотографи-професионалисти и на изкушени от снимането любители, обединени от мисията #кодоранжево. Снимките бяха споделяни през цялата година в Instagram профилите на фотографите с #кодоранжево. Те направиха хаштага един от най-популярните на кирилица за изминалата година. Така за една година в хаштага бяха публикувани над 7000 снимки, които носят емоцията на оранжевия цвят чрез уловени моменти, изразителни лица, нега, въодушевление, пъстрота- всички те показват нюансите на живота в оранжево.

Мисията #кодоранжево продължава да обединява идеи, въображение и настроение. Всеки може да улови оранжевите моменти, да публикува снимката с #кодоранжево в своя Instagram профил и да стане част от оранжевото семейство на VIVACOM.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови