INNERGLOW представят нов сингъл и футуристично видео към песента “Little Magnets”

Offnews Култ 03 февруари 2020 в 15:02 5168 0

С нова песен и необичаен видеоклип стартира годината за младата и все по-успешна българска банда INNERGLOW.

Песента се казва “Little Magnets”, а от днес можете да гледате и футуристичното видеото към нея (ВИЖТЕ ТУК).

“Little Magnets” е петият сингъл на бандата - мелодичен, с електронно рок звучене и страхотни вокали и определено можем да кажем, че е на нивото на всичко, което познаваме под името INNERGLOW.

А тo определено се отличава с качество от световна величина - съвременна, авторска музика със собствен стил, който бандата успешно налага и поддържа досега. “Little Magnets” е сред любимите песни на публиката и неслучайно момчетата решават, че е дошло времето да запишат точно нея. За видео пък решават се доверяват отново на ELECTRICITY Production с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров, с които работят за трети път.

Видеоклипът е много ефектен, футуристичен и нестандартен, с космически елементи, отвличане и в крайна сметка - отлитане.

За първи път с групата работи стилист и дизайнер и това е Сандрела Канаан. Тя е автор на нестандартните палта, с които са облечени - изцяло ръчно изработени с техниката нуно-фелтинг. Нейният бранд SAMODIVA се специализира във висшата и експериментална мода и е високо оценен, дори от модната библия Vogue Italia.

Уникални са и маските на лицата на момчетата, които са изработени от друг дизайнер - Борис Дренски.

За снимките е подбрана малко известна, но много въздействаща локация – пантеонът „Майка България“ в село Гургулят. Усещането без съмнение е магично, неземно и космическо и е в синхрон със звученето на песента.

Видеото към “Little Magnets” бе представено за първи път пред публика в събота вечерта в Sofia Live Club, по време на първия голям концерт за годината на INNERGLOW. Бандата е част от инди лейбъла Homeovoxmusic на китариста на “Остава” – Георги Георгиев.

INNERGLOW са Тодор Ковачев – вокали и кийборд, Матей Христосков – ударни и Петър Желев – китара.

За три години от създаването си бандата не спира да работи и създава уникална авторска музика, става все по-разпознаваема на българската музикална сцена и не се страхува да експериментира.

Звученето и е повлияно от най-модерните образци в поп и рок музиката, а съвсем скоро феновете ще чуят нови и неочаквани парчета от Innerglow.

Изминалата година бе най-силната за групата досега.
В нея те издадоха два успешни сингъла с видеоклипове към тях.

Това са “Chained In Love” и “So Long”.

Първата получи огромна подкрепа от феновете и изкара общо пет седмици на първо място в класацията на БНР Топ 20.

“So Long” пък се появи през лятото и се задържа цели шест поредни седмици на върха на същата класация.

През лятото групата бе част от едни от най-значимите рок фестивали в България, сред които „Hills of Rock” и „Радио парк фест“ на БНР. Вокалистът на бандата Тодор Ковачев бе част от шестия сезон на музикалното предаване „Гласът на България“, а групата изпрати 2019-а с участие навръх Нова година в центъра на Пловдив.

Вижте видеото към “Little Magnets” - ТУК.
Последвайте INNERGLOW:
Facebook: https://www.facebook.com/InnerglowBand/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfly1UedFZdVhYPNHuTf5SQ
Instagram: https://www.instagram.com/innerglow_band/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови