Алфи Алън: от Теон Грейджой в 'Игра на тронове' до Айзък Пинчър в 'Блудници'

OFFNews 09 октомври 2019 в 00:12 5875 0

Снимка Epic Drama

Алфи Алън в "Блудници"

На 9 октомври, сряда, от 22:00 часа в дома на епичната драма, Epic Drama, дебютира може би най-пикантният сезон на сериала „Блудници“.

Създателите на поредицата винаги успяват да представят нови таланти. В този сезон това е Аш Хънтър, който играе Хал Пинчър - брат на новия сводник в града Айзък Пинчър. В неговите одежди пък влиза Алфи Алън, познат с ролята си на Теон Грейджой в "Игра на тронове", както и с появата си в „Джон Уик“ с Кеану Рийвс.

Повторението на епизода по Epic Drama е в четвъртък от 23:35 часа и в събота от 22:45, а скоро ще може да се види и на www.epicdrama.bg/watch-now.

Алфи Алън с Аш Хънтър Снимки: Viasat World

Eто какво споделя самият Алфи Алън за новия си герой в „Блудници“:

- Как се чувстваше с тези натруфени костюми и прически? Колко важни са всъщност костюмът, гримът и прическата, за да разкажеш историята на героя си?

- По отношение на развитието на героя, винаги си наясно много преди да се стигне до неща като костюмите. За да си го представя обаче като образ - и да го отделя от себе си и да го погледна отстрани, костюмът, без съмнение, играе голяма роля. А при Айзък е особено важно, защото той се опитва да изглежда малко аристократ. Като го обсъждахме с дизайнерите на костюмите, си говорихме, че трябва да го направят да изглежда малко по-стилен, отколкото всъщност е. Понатруфиха ме, скоро ще видите. 

- Какво харесваш и какво не харесваш в героя си?

- Историята е, че заедно с брат му, Хал, са били заедно в армията. Едно нещо, което определено харесвам у него, е че съумява да се издигне с това, че умее да осъществява нещата, да свърши работата. Брат му, Хал, е по-скоро методичен, планира, докато Айзък е малко рязък, в известен смисъл е спонтанен. Също така е и романтичен, слага преграда между себе си и другите, но дълбоко в себе си търси близост.

- Кое бе най-голямото предизвикателство в тази нова за теб роля в сериала „Блудници“?

- Още не сте го гледали, затова не мога да кажа твърде много. Определено има човешка страна, определено има някаква човещина у Айзък. Надявам се, че съм съумял да я покажа, защото беше ми беше трудно – именно защото се занимава с това, с което се занимава (героят му, Айзък Пинчър, е новият сводник в града – бел. авт.) и прави някои доста гадни неща. Бих казал, че голямото ми предизвикателство беше да открия тази човешка страна у него.

- Значи, ако се бяхте срещнали с него в реалния живот, щяхте ли да станете приятели?

- Не съм сигурен, особено, ако на него му е крив ден. Може би, ако се улучим така, че и двамата да сме на кеф, кой знае. Зависи. Да видим.

"Блудници" е завладяваща драматична поредица, чието действие се развива в динамичния и космополитен Лондон в края на 18-ти век, като предлага смел поглед към най-скъпоценната търговска дейност в града: секса.

Във време, в което една на всеки пет жени е проститутка, провокативната поредица е вдъхновена от историите на истински жени и мъжете, които ги заобикалят. В центъра на действието са Маргарет Уелс и нейните дъщери. За нея е трудно да съчетае ролите си на майка и собственичка на публичен дом. Когато бизнесът ѝ е атакуван от конкурентна "мадам", Лидия Куигли, която няма никакви скрупули, Маргарет трябва да отвърне на удара, дори и това да значи, че ще изложи семейството си на риск.

Съчетавайки остроумие с напрегната драматичност, разказът за семейство, власт и жестоки икономически условия хвърля светлина върху необикновените бизнесдами, помогнали за създаването на Лондон, какъвто го познаваме в наши дни.

„Блудници“ сезон 3 е по EPIC DRAMA всяка сряда от 22:00 часа.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен без допълнителна месечна такса за зрителя и без прекъсвания за реклама, вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 133 канал.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови