Какви са стереотипите за всяка зодия и каква е истината

OFFNews 30 януари 2018 в 16:48 52126 0

Снимка Pixabay

Независимо дали просто прочитате своя ежемесечен хороскоп или организирате живота си спрямо съветите на астролозите, почти всички сте запознати със своя зодиакален знак. И всички вие сте чували онези досадни стереотипи, които се отнасят за всички представители на дадена зодия. Ето какво говорят най-често хората за всеки от 12-те зодиакални знака и каква всъщност е истината:

Овен (21 март - 19 април)

Стереотип: Изключително избухливи и инати със склонност към сбиване.

Истина: В действителност Овенът може да бъде велик мислител и лидер. Неговата пъргавост просто играе ролята на защитна реакция и често представителите на тази зодия изпитват несигурност.

Телец (20 април-20 май)

Стереотип: Мързеливи и материални. Безумно упорити и буквално винаги гладни.

Истина: Това, което повечето хора могат да сметнат за материализъм, е просто любов към хубавите неща в живота. Телецът обича да се обгражда с красиви и приятни вещи и ще вземе при себе си колкото се може повече от тях. Що се отнася до упоритостта, това си е вярно.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Стереотип: Двулични. Ненадеждни и ексцентрични.

Истина: Това, което много хора виждат като фалшиво поведение или двуличие, всъщност е невероятната способност на Близнаците да се адаптират. Те имат уникалната възможност да оценяват ситуацията, в която се намират, и да се нагодят, за да се впишат в нея.

Рак (21 юни - 22 юли)

Стереотип: Кошмар - мрачни и буквално плачат непрестанно. Вероятно имат странна привързаност към майка си.

Истина: Най-голямата сила на представителите на зодия Рак е тяхната състрадателност към другите и емоционалната им способност да усещат какво се случва. Те са най-помагащи и даващи от всички зодии. И докато някои ги наричат​ прекалено емоционални, те всъщност могат да бъдат доста силни и отбранителни. 

Лъв (23 юли - 22 август)

Стереотип: Егоистични и надути. Мислят си, че управляват цялата планета и всички ги обичат.

Истина: Всъщност Лъвовете са едни от най-очарователните хора на света. Те са най-решителните от всички знаци и са много грижовни. Подобно на майки лъвици, представителите на тази зодия защитават докрай тези, които обичат. Те наистина имат големи сърца и правят всичко възможно, за да помагат на своите приятели и семейство.

Дева (23 август - 22 септември)

Стереотип: Маниаци на тема чистота и ред. Самодоволни и безлични.

Истина: Представителите на зодия Дева са най-големите реалисти в зодиака. Те са прагматични и интелигентни и често са срамежливи и мълчаливи, което кара някои хора да мислят, че са ограничени и скучни. Но след като се почувстват комфортно и се доверяват на хората около тях, те могат да осветят цялата стая с енергията си.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Стереотип: Нерешителни и прекалени идеалисти. Луди.

Истината: Везните могат да бъдат идеалисти, но ценят знанието и истината над всичко друго. Въпреки че ентусиазмът им може да ги кара да изглеждат малко налудничави, това е начинът, по който те изразяват своята страст. Обичат свободата на мисълта и искат да научат за света всичко, което могат.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Стереотип: СЕКС. С всичко. И с всички.

Истина: Да, представителите на тази зодия са много чувствени и обичат да комуникират с другите, но те са много пламенни като цяло. Каквото и да правят, влагат сърцето и душата си в него. Скорпионите са на принципа „всичко или нищо“.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стереотип: Играчи, с фобия от обвързване. Прекалено саркастични.

Истина: Стрелецът не се страхува от обвързването, просто обича да опитва нови неща. Представителите на тази зодия обичат да учат, да изживяват, да узнават и да усещат всичко, което могат. Те са оптимисти и изключително забавни. Стрелците просто искат да разберат света и да оставят света да разбере тях.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Стереотип: Скучни и безчувствени.

Истина: Козирозите знаят, че за да постигнат нещо и да успеят като цяло, трябва да се трудят упорито. Те са най-работливи сред зодиите и успяват във всяко начинание. Може би не са най-жизненият знак, но със сигурност не се страхуват от работа.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Стереотип: Дръпнати и безчувствени.

Истина: Водолеят не е дръпнат, той е независим. Той просто си е самодостатъчен. Представителите на тази зодия имат невероятно свободен дух и копнеят да пътуват. Те влагат сърцето си във всяка своя кауза.

Риби (19 февруари-20 март)

Стереотип: Прекалено драматични.

Истината: Шокиращо, но Рибите наистина са много спокойни хора. Те обичат изкуствата и са доста старомодни. Жадуват за обич и са изключително креативни. За представителите на тази зодия светът е едно голямо платно, върху което да творят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови