Канадски катаджии 'глобиха' кола от сняг

OFFNews 21 януари 2018 в 17:35 47073 0

Снимка BoredPanda

Саймън Лаприс, жител на Монреал, Канада, се превърна в Интернет сензация, след като „създаде“ снежен автомобил, за да си направи шега със служителите, които разчистват снега по улиците на града. 

Причината за големия интерес към 33-годишния мъж е, че вместо почистващите служби, автомобилът привлякъл вниманието на органите на реда.

Канадските полицаи решили да напишат глоба на автомобила и да я сложат на предното стъкло на колата, тъй като е незаконно да се паркира на места, които са в зоната за снегопочистване.


Докато правели оглед на колата и се опитвали да разберат марката и регистрационния номер, полицаите осъзнали, че това всъщност е много добре направена снежна кола, но все пак оставили глобата на предното стъкло. Когато Лаприс отишъл да види каква сума трябва да заплати, се оказало, че на бележката няма написана глоба, а думите „Направихте ни вечерта!“.

„Направих колата, за да се позабавлявам, изразявайки творческото си мислене в този красив зимен ден. Създадох реплика на DeLorean DMC-12 (колата от филма „Назад в бъдещето“), макар че някои казват, че прилича повече на трето поколение Toyota Supra. В някои части на Канада обаче е забранено паркирането в зона за отстраняване на сняг при планирано почистване. И това вероятно е била причината полицаите да се отбият“, заяви Лаприс пред Buzzfeed.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови