Коя песен ще се превърне в Despacito за Лято 2018?

OFFNews 09 юли 2018 в 16:35 6130 1

Снимка Pixabay

Всяко лято има свой музикален хит. След миналогодишния успех на Despacito меломаните се чудят коя ще бъде следващата песен, която ще покори радиостанциите. Би Би Си подготви списък с някои от парчетата, които се "спрягат" за най-популярни за Лято'18. 

Ето кои са кандидатите:

George Ezra – Shotgun


Какъв по-добър начин да посрещнем лятото от едно пътуване до плажа? Текстът, изпят от Джордж Езра, е изключително свеж, мелодията също, така че нищо не пречи именно Shotgun да се превърне в тазгодишния летен хит.

Lizzo – Boys

Мелиса Джеферсън, както е името на Lizzo, наскоро стана известна с това парче и успя да впечатли меломаните. Въпреки че тепърва набира популярност, от нея се очаква да бъде следващата Миси Елиът.

Cardi B, Bad Bunny and J Balvin - I Like It

2018 година е изключително силна за рапърката Карди Би, а тази песен е в дует с две от най-големите звезди на регетона, което я прави абсолютен летен хит.

Chaka Khan - Like Sugar

В текста на тази песен има за всекиго по нещо. Въпреки критиките, че Chaka не участва достатъчно активно в нея, той все пак има своите малки приноси, за да се превърне в летен хит.

Calvin Harris ft. Dua Lipa - One Kiss

Песента е изпълнена от една от най-известните поп певиците и един от най-успешните диджеи в света, така че вероятността да стане Хит номер 1 за това лято е огромна. Мелодията е леко носталгична, напомняща хитовете от 90-те, което я прави подходяща за почти всяко заведение и радио.

Arctic Monkeys - Four Out Of Five

Групата се завръща след 5 години и изглежда ще успее да завладее сърцата на слушателите си.

Courtney Barnett - City Looks Pretty

Текстът е малко мрачен, но пък мелодията е едновременно енергична и успокояваща и ще бъде в унисон с всяко ваше настроение през това лято.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови