Полицията застреля сина на звездата от сериала 'Тарзан'

OFFNews 17 октомври 2019 в 11:57 9838 0

Съпругата на актьора Рон Ели, който изигра Тарзан в едноименния сериал от 60-те, е била намушкана до смърт от сина им в дома им в Калифорния във вторник вечерта, съобщи местната полиция. В последвала полицейска акция органите на реда са застреляли извършителя.

Полицията била повикана в къщата на семейството в Санта Барбара, Калифорния, където 62-годишната Валери Лундийн Ели лежала мъртва с множество прободни рани. 

Властите съобщиха, че полицията незабавно започнала издирване на 30-годишния Камерън Ели. След като бил открит извън дома му, му била направена засада.  Униформените са преценили, че той представлява заплаха, и са го простреляли смъртоносно.

81-годишния актьор Рон Ели е бил в къщата по време на нападението, но не е пострадал. Отведен е за преглед в болница и по-късно е бил освободен.

Рон Ели е известен с ролята си на Тарзан в телевизионния сериал, излъчван по NBC през 1966-1968. 

Рон и Валери Ели, която е бивша Мис Флорида, имат три деца - две дъщери и един син.

Камерън Ели е учил в елитното училище “Филип Екситър“ в Ню Хемпшир, след което постъпва в университета в Харвард, където играе за местния футболен отбор. Последните две години работи като охранител.

Актьорът изоставя шоубизнеса за периода от 2001-2014 г. Самият той споделя, че се е оттеглил от актьорската си кариера, за да се отдаде на семейството си.  

Ели играе и в главната роля във филма The Man of Bronze от 1975 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови