Проект Синя книга – нов епизод в четвъртък в 22:00 по Epic Drama

OFFNews 26 септември 2019 в 00:18 4210 0

Снимка Epic Drama

Нов епизод на хитовия драматичен сериал "Проект Синя книга" можете да видите тази вечер в 22:00 по Epic Drama.

Действието се развива на фона на Студената война и процъфтяващата Атомна епоха. Вълнуващата поредица е вдъхновена от реалния “Проект Синя книга” - разследване на НЛО на американските военно-въздушни сили.

Д-р Джоузеф Алън Хайнек (Ейдън Гилън, Game of Thrones), брилянтен астрофизик, е нает в свръхсекретна програма, заедно с капитан Майкъл Куин (Майкъл Маларки, The Vampire Diaries). 

Докато се опитва да открие истината за серия от загадъчни наблюдения на летящи обекти, д-р Хайнек разбира, че е в центъра на голяма и опасна конспирация, която ще изложи него и близките му на опасност.

Снимка: Epic Drama

Вълнуващата научно-фантастична поредица с Ейдън Гилън, известен с участието си в Game of Thrones, и Майкъл Маларки, познат на зрителите от The Vampire Diaries, дава нова възможност за изява на талантливата Ксения Соло, известна с превъплъщението си в Пеги Шипен в "Обрат: Шпионите на Вашингтон" по Epic Drama.

Епизодите на „Проект Синя книга“ се излъчват премиерно в четвъртък от 22:00 часа с повторение в събота от 22:00 часа. Следете www.epicdrama.bg и гледайте епизод 1 онлайн на www.epicdrama.bg/watch-now.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен без допълнителна месечна такса за зрителя и без прекъсвания за реклама, вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 133 канал.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови