Проект Синя книга, студената Ксения Соло и Epic Drama

OFFNews 02 октомври 2019 в 00:59 3715 0

Снимка Epic Drama

Ксения Соло - "Проект Синя книга"

ТВ каналът Epic Drama отваря по едно ретро досие Х всеки четвъртък в 22:00 (с повторение в събота в 22:00) с хитовия сериал "Проект Синя книга"

Действието се развива на фона на Студената война и процъфтяващата Атомна епоха. Вълнуващата поредица е вдъхновена от реалния “Проект Синя книга” - разследване на НЛО на американските военно-въздушни сили.

Научно-фантастичната поредица с Ейдън Гилън, известен с участието си в "Игра на тронове", и Майкъл Маларки, познат на зрителите от "Дневниците на вампира", дава нова възможност за изява на талантливата Ксения Соло, известна с превъплъщението си в Пеги Шипен в "Обрат: Шпионите на Вашингтон" по Epic Drama. Зададохме 5 блиц въпроса на младата канадска актриса от латвийски произход. 

Ксения Соло: Умишлено не играя два пъти сходни персонажи

1. Как бихте описала героинята си Сузи Милър от "Проет Синя книга"?

Тя изглежда студена, винаги премерена и манипулативна, но постепенно научаваме, че зад ледената ѝ фасада се крие много повече.

2. Участвала сте в много успешни телевизионни сериали и филми. С кой се гордеете най-много?

Горда съм най-много с факта, че умишлено никога не съм играла сходни персонажи два пъти. Всичките ми роли в телевизията и в киното са напълно различни - и като личности, и като външен вид.

3. Защо станахте актриса?

Реших го, защото с никоя друга професия нямаш привилегията и възможността да се влееш в живота на други хора - с техните истории, предизвикателства, успехи, падения и всичко между тях. За мен лично това е страхотна възможност да се уча.

4. Родена сте в Латвия. Спомняте ли си детството си там?

Спомням си колко радостни моменти имахме със семейството ми в Джурмала, тичахме по белия пясъчен плаж и търсехме парченца кехлибар - мислех ги за истински диаманти.

5. Връщала ли сте се в Латвия след заминаването си за Канада?

Да, много пъти съм била в Рига. Много красив град, а латвийците са много артистични и горди от произхода си.

6. Спазвате ли още някои латвийски традиции?

Да, Ligo и Jāņu Diena (празникът на лятното слънцестоене, в който жените и момичетата носят венец от цветя на главите си, а мъжете - венци от дъбови листа - б.р.).

Гледайте епизод 1 на "Проект Синя книга" онлайн на www.epicdrama.bg/watch-now.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен без допълнителна месечна такса за зрителя и без прекъсвания за реклама, вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 133 канал.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови