Юсейн Болт разтървава побойници от Източна Европа в Лондон

OFFNEWS 13 октомври 2019 в 07:09 2288 0

Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт е участвал в масов бой след среднощен запой в лондонски нощен клуб. 33-годишният осемкратен олимпийски шампион и още петима негови приятели са имали спречкване със седмина мъже от Източна Европа, докато са купонясвали заедно със звездите от риалити шоуто „Love Island“.

Според информациите, мелето се е разиграло пред заведението, където около 30 мъже са раздавали юмруци и ритници. Видеокадри, разпространени от в. „Сън“, показват Болт предимно в ролята на миротворец. Боят започнал да се успокоява, след като ямайската лекоатлетическа легенда хванал един от участниците за яката и го отвел до такси. Кадрите показват, че спринтьорът се вклинил в схватка, за да разтърве биещите се.

"Мелето започна на улицата и настана огромна лудница. Само в рамките на секунди около 30 души се млатеха един друг. Юсейн Болт нанесе няколко удара с юмруците си, за да предпази свои приятел. Постепенно нещата се успокоиха и боевете престанаха. Беше доста плашещо и не мислех, че ще спрат въобще“, обясни свидетел на случилото се пред „Сън“.

На кадрите се вижда Юсеин Болт да се кара с група мъже и да прегръща през врата един човек, за да го изведе от мелето.

„Беше истински лудост. Всички се биеха. Не мога да повярвам, че никой не пострада сериозно. Доста удари бяха раздадени. Хора бяха поваляни на земята и след това получиха доста ритници. Накрая намериха виновника за всичко и Болт го отведе до автомобил. Явно това успокои нещата. Юсейн Болт влезе в ролята на умиротворител. Натовари приятелите си по колите, а след това сам си тръгна с такси около 3:00 часа през нощта“, заяви друг свидетел.

„Наши служители са били извикани заради сбиване на „Аргил Стийн“ около 3:10 часа сутринта в петък. При тяхното пристигане на мястото не са открити никакви участници или пострадали“, обявиха от лондонската полиция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови