Ивет Лалова ще гони лично постижение на финала в Доха

OFFNews 02 октомври 2019 в 14:54 2708 1

Най-добрата ни спринтьорка Ивет Лалова-Колио си поставя за цел лично постижение във финала на 200 метра на Световното първенство по лека атлетика в катарската столица Доха.

Българката снощи завърши трета във втория полуфинал с 22.58 секунди и продължи борбата за отличията с най-добро от двете "щастливи губещи" времена от трите серии. Лалова ще стартира тази вечер от 22:35 часа

"Целта ми на финала е лично постижение. Добре съм. Нямам никакви проблеми, да чукна на глава и на дърво. Надявам се да имам късмет да направя още по-хубаво бягане. Оценявам много този финал, защото не знам още колко ми остават.

Преди старта гледах момичетата около мене и си преброих моите финали и участия на големи първенства и това ми даде доста голяма сигурност.

Стана едно хубаво бягане. Аз съм доволна. Видях, че финиширахме заедно и трите, а за второто място "Сейко" ни нареди през една стотна. Знаех, че е много рисковано, но сме на финал.

Малко си поплаках, докато чаках резултатите. Правихме си сметки за този финал, но винаги е различно и по-трудно, отколко очакваш", каза Лалова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови