Белият дом пусна първа официална снимка на Мелания Тръмп

OFFNews 04 април 2017 в 11:52 14988 1

Снимка Белия дом

Мелания Тръмп

Белият дом публикува първия официален портрет на съпругата на президента Мелания Тръмп.

"За мен е чест да служа като първа дама и с нетърпение очаквам да работя за американския народ през следващите години", казва мисис Тръмп.

Снимката е направена жилищната част на Белия дом, в която живее Мелания. На портрета тя носи черно сако, черно шалче с пайети и два пръстена, единият от които е годежният й, с огромен скъпоценен камък.

Портретът е придружен с автобиография на съпругата на президента. В нея се посочва, че нейното моминско име е Кнавс. Родена е на 26 април 1970 г. в Словения. Започва да работи като модел на 16-годишна възраст. Записва да следва в Университета в Любляна, но прекъсва, за да се отдаде на модната си кариера в Милано и Париж, а по-късно и в Ню Йорк, където се мести през 1996 г. Като модел е рекламирала висококачествени продукти и е работила с фотографи като Хелмун Нютон, Патрик Демаршелие, Артър Елгорт и др. Украсявала е кориците на "Вог", "Харпърс базар", британския GQ, "Ин стайл" и др. списания, пише още на официалната й страница на сайта на Белия дом. Нейни фотосесии са излизали в "Спортс илъстрейтид", "Алюр", "Вог", "Венити феър", "Гламър", "Ел" и др. Участвала е в множество тв реклами.

По-нататък в биографията на госпожа Тръмп се посочва, че тя е ценител на изкуството, дизайна, модата и красотата. Голяма част от времето си отдава на благотворителна работа. 

Омъжва се за Доналд Тръмп през януари 2005 г., а през март 2006 г. се ражда синът им Барън Уилям Тръмп.

Мелания е и успешен предприемач, допълват биографите й. През април 2010 г. пуска своя колекция бижута. Не е пропуснат и фактът, че тя получава американско гражданство едва през 2006 г., когато "става горд гражданин на САЩ". Словенката е едва втората президентска съпруга, родена извън Америка. Първата в Луиза Адамс - съпругата на Джон Куинси Адамс (шестият държавен глава на САЩ), която е родом от Лондон.

Мисис Тръмп се вълнува дълбоко от проблемите на жените и децата и като първа дама ще фокусира работата си върху психическия тормоз, упражняван върху децата в интернет, пише още Белият дом.

Най-важното
Всички новини