Изрязват Кевин Спейси от готов филм на Ридли Скот

OFFNews 09 ноември 2017 в 10:01 6969 1

Кевин Спейси ще бъде "изрязан" от завършения филм на Ридли Скот "Всички пари на света" малко повече от месец преди премиерата. Неговата роля ще се поеме от Кристофър Плъмър, предаде Асошиейтед прес. 

Става ясно, че Плъмър започва незабавно снимките в ролята на Дж. Пол Гети, а всички сцени със Спейси ще бъдат презаснети. В повторното заснемане на филма се очаква да участват и Марк Уолбърг и Мишел Уилямс.

Режисьорът Ридли Скот възнамерява да спази планираната дата на премиерата в САЩ на 22 декември. Първоначално бе предвидено световната премиера на филма да е на 16 ноември в Лос Анджелис на фестивала на Американския филмов институт, но тя бе изтеглена поради скандални обвинения за сексуален тормоз срещу Кевин Спейски.

Известният актьор също така беше уволнен миналата седмица от популярния сериал "Къща от карти".

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29216

1

Лопе де Вега

09.11 2017 в 11:20

Имам два въпроса. Защо всички се нахвърлиха върху него, след като си призна без бой, че му е безразлично дали женско или мъжко си е хванал. Нали днес вече е естествено, добро, правилно и обществено полезно да правиш квото си искаш с когото си искаш? Второ - не е ли време Кевин Спейси да се обяви за дискриминиран, дифамиран, сепариран, незаконно преследван и уволняван и да осъди всичките си преследвачи?

Поздрав!