Мишел Обама: Никога няма да простя на Тръмп, че застраши семейството ми

OFFNews 10 ноември 2018 в 18:17 12158 0

Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама коментира неприязънта си президента тръмп в автобиографичната си книга Becoming ("Да станеш"), чиято премиера предстои скоро, пише "Вашингтон пост".

Тя казва, че "никога няма да му прости", че е изложил семейството ѝ на риск, пускайки слуха, че Барак Обама може би няма американски акт за раждане и гражданството му е под въпрос.

"Ами ако някой с нестабилна психика беше заредил оръжие и се беше отправил към Вашингтон? Ако беше тръгнал да търси дъщерите ни?", пише тя. "Доналд Тръмп, със силните си и безразсъдни намеци, застраши безопасността на семейството ми. И за това никога няма да му простя", добавя Мишел.

Тръмп веднага отговори, като каза пред репортери: "Платили са ѝ много да напише книга и обикновено очакват там да има нещо противоречиво."

Той добави, че от своя страна не би простил на съпруга ѝ онова, което направил с американската армия. "То застраши вас, вас и вас", добави Тръмп.

В книгата си тя описва и колко я разярило отношението нанастоящия президент към жените.

Тя споделя и лични семейни моменти - говори за романтичната си връзна с Барак Обама, са трудностите около отглеждането на децата си и зачеването им с ин витро процедура, за преживян спонтанен аборт, както и за работата си в Белия дом.

Най-важното
Всички новини