Четирите сезона на женската сексуалност

Ивон 22 ноември 2017 в 09:15 59919 0

Знам, знам. При Вас всичко е на пълните обороти и максималните емоции по скалата на зрялото сексуално удоволствие, но как ли се случва напъпването, разцъфването и разпръскването на сексуалния аромат при останалите – нека проследим:

Фаза „Любопитна девойка“. Духали сте вече... 17-те свещи или поне така се надява майка Ви. Има или няма Голяма Любов, любопитството проявява своята изобретателност и Ви тласка към шантави експерименти: от обикновени лоши момчета с мотор до откровени идиоти със съмнителни професии и предпочитания. Стандартно отклонение, продължава между 2 и 10 години, при някои бъдещи лелки остава за цял живот. Ако последните са известни с това, че са известни, с подробностите можете да се запознаете във всеки жълт парцал.

Фаза „Съвършена любима“. Мултиплицирате се. Вашите и гените на другите гении от фамилното дърво до клона на Вашето семейство трябва да бъдат разпръснати! Няма как, отговорност е да не погубите тази красива любов и съвършенство, в които тънете с Милото... Сексът става семейно-романтичен, подклаждан от двата пламъка – при жената поради горното, при мъжа – от обикновена похот, но това разбира се не важи за Вашия случай! Вашето Мило е изключение.

Фаза „Жена-феникс“. Добър ден! А Вие какво си мислехте?! Знам, знам! Не беше такъв мъжа Ви. А и онази стара тръпка, която срещнахте случайно на купона у приятелка/във Фейсбук/в мола... не разбрахте как се случи, но пък такъв огън не Ви е горял и като по-млада, нали?! Мдааа. Странно е и ще отричаме, но този секс е най-якия. Направо не е за вярване, че тялото е способно на такива адски пламъци – чак мозъка Ви изпепеляват! Но! Децата, знаете... пък и ще вземете да преживеете някоя самотна Коледа – я, по-добре завързана в матрицата! Жената не е реализирана, ако не отговаря за седем постни манджи на Бъдни вечер, в крайна сметка.

Фаза „Здравословна жена“. Сексът е здраве и превенция на критическата – това е любимата градска легенда, която ще Ви тласне към безвкусни възвратно-постъпателни движения. В тази фаза тъмното Аз язди всяко сексуално събитие със спомени от предната фаза. Или с вариациите им, включващи някой блудкав персонаж от филм, или суров типаж от рок-банда. Тук няма много за казване. Критическата настъпва с или без Вашите напъни за пълноценна фаза.

Можем, разбира се, да разгърнем още описаните етапи, но знам, че мразите дългите писания. Ако този текст Ви дразни или даже Ви ядоса, то вероятно буксувате някъде по-горе.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !