Гости на кралската сватбата продават подаръчните си торбички в Ebay

OFFNews 23 май 2018 в 16:19 15755 1

Много от гостите на кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл решиха да продадат подаръчните си торбички, които получиха за събитието, в Ebay.

Десетки торбички се появиха сред продуктите за продан в световната платформа за продажби в събота. До вторник няколко от тях бяха купени на търг, достигайки сумата от 10 000 долара. Обявите за останалите все още са активни, като най-високата оферта надхвърля 36 260 долара.

Торбичките съдържат програмата на сватбения ден, кутия бисквитки, голяма шоколадова монета, магнит за хладилник, бутилка вода и ваучер за 20% отстъпка в магазина за подаръци на Уиндзор.

Дворецът Кенсингтън отказа да коментира ситуацията.

Повече от 2600 обикновени граждани бяха поканени да гледат отблизо празненството на територията на замъка в деня на сватбата.

От двореца Кенсингтън заявиха, че сред гостите са представители благотворителни организации, ученици от местните училища, членовете на общността Уиндзор, персоналът на двореца, както и членове на обществото, които са показали силно лидерство и са служили на своите общности.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови