Никол Кидман разкри тайната на щастливия си брак с Кийт Ърбан

OFFNews 28 юни 2018 в 16:04 8398 0

Снимка Instagram

Актрисата Никол Кидман разкри каква е тайната на успешния ѝ брак с певеца Кийт Ърбан.

„Още от началото с Кийт не си пишехме SMS-и, защото аз не знаех как. Когато искахме да се чуем, си звъняхме“, разказва Кидман пред списание Parade по повод 12-ата годишнина от сватбата си с певеца.

Актрисата сподели, че двамата си говорят, когато са заедно и най-нестандартният начин на комуникация, който използват, е FaceTime (видео разговор).

„Случвало ми се е да препрочитам нечии съобщения, защото не разбирам смисъла им. Прочитам ги на някой около мен и го моля да ми обясни за какво става въпрос. Не искам този начин на неточна комуникация между мен и съпруга ми“, добавя Кидман.

Въпреки това, двамата не обичат да дават съвети за щастие на други двойки.

„Не даваме съвети и не смятаме, че имаме някаква „тайна“ за успешен брак. Просто наистина обичаме компанията на другия. Забавляваме се и се разбираме и затова искаме да сме заедно. Ако има човек, с когото мога да съм постоянно, то това е Кийт и дъщерите ни“, добави актрисата.

Никол Кидман и Кийт Ърбан се ожениха през 2006 година, една година след като се запознаха. Двамата имат две дъщери, а актрисата има още две деца от предишния си брак с Том Круз.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови