logomamaninjashop

Kids&Chiks - базар за детски стоки втора употреба

Чудили ли сте се какво да правите с ненужните детски дрешки и играчки? Или може би искате да се сдобиете с нещо хубаво и запазено на добра цена? Ето една идея за вас - посетете Kids&Chiks на 18-ти май в Музейко.

Идеята на организаторите много ни допадна - Kids&Chiks е едно социално събитие, на което всеки родител ще може да донесе запазени и подбрани дрехи, обувки и играчки на децата си, които вече са малки или не се използват, и да ги продаде. Почти всички сме затрупани от вещи, които не използваме, а детските дрешки толкова бързо умаляват, че много от тях остават дори неизползвани. Целта на базара е едни родители да разчистят гардеробите на децата си, а други да намерят ценни находки на много достъпни цени.

Ще има музика, добро настроение и, разбира се, много интересни попадения за вашите деца.

 Какво да правим с ненужните дрехи

d34caa2ce7f04361bbd5a582194d6921 XL

В чужбина тези базари са доста популярни, затова идеята на Kids&Chiks е да популяризира този тип събития и в България. Заедно с удължаването на живота на вещите се насърчава и опазването на природата, тъй като модната индустрия е вторият по големина замърсител на околната среда.

Организаторите имат амбицията Kids&Chiks да се провежда всеки месец, на любими локации, за които ще ви информират предварително. Всеки, който пожелае, ще може да участва. За целта е нужно да подберете добре запазени дрешки, колела, колички, играчки, ролери, кукли и всичко, което вече не използвате. Вещи, каквито вие самите бихте купили за децата си.

За повече информация вижте на страницата на Kids&Chiks.


Прочетохте ли

 За и против детските дрехи втора употреба

Последно променена в Сряда, 08 Май 2019 16:39

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам