logomamaninjashop

Най-голямата кучка според зодиака

Това е рейтинг на най-опасните представителки на нежния пол (или както е по-популярно сред народа – най-големите кучки) според зодиакалния знак. Макар че да проявиш характер и да отстояваш гледната си точка в днешно време по-скоро е достойнство, а не недостатък. И все пак не го вземайте насериозно.

12 място – Дева
Девата е напълно лишена от качествата на истинската кучка. Макар че на пръв поглед не й личи. При необходимост обаче, тя умело включва тази опция в „менюто“ си, за да получи желаното. И понеже е перфекционистка и е свикнала да прави всичко за отличен, й се получава доста правдоподобно.

11 място – Овен
Жената Овен не плете интриги и не устройва капани. Ако не й харесвате, ще ви го каже в очите. В най-добрия случай. Не се препоръчва да предизвиквате гнева на дамата Овен, защото когато е гневна, възможностите й са неограничени.

37644471 m

10 място – Козирог
Жените от тази зодия са невероятно търпеливи и упорити. Да бъдат истински кучки нямат нито време, нито желание. Отнема твърде много енергия, пък и не е включено в плановете им. Може да прибегнат до някои методи на кучките само, ако всички други средства са изчерпани.

9 място – Рак
Тихите, мили домошари Раците виждат хората като с рентгенови очи и лесно откриват слабите им места. Затова, ако пожелаят, могат виртуозно да манипулират околните. Правят го много рядко и само в случай, че сте ги изправили на нокти.

 

38163405 m

 

8 място – Везни
Дамите от тази зодия биха могли да бъдат идеалните кучки, ако не бяха толкова съвестни и съпричастни. Ако си позволят подобно поведение, те се разкъсват от угризения, което им коства сериозна загуба на духовна енергия. Затова се проявяват като кучки много рядко.

7 място – Близнаци
В режим „кучка“ Близнаците не са компания за хора със слаби нерви. Но за щастие рядко попадат в този режим. Тъй като смяната на нагласите при тях е много бърза, астролозите им препоръчват да си намерят отвличащо вниманието занимание – да разходят кучето или да си вземат вана.

6 място – Телци
По душа търпеливите, упорити, миролюбиви Телци съвсем не са кучки. Но често им се случва да приемат ролята „по неволя“. Тези жени са магнит за хора, с които не можеш да се държиш по друг начин. Затова, ако сте успели да изкарате тази търпелива дама от кожата й, мислете къде да се скриете. Иначе ще имате възможност да се срещнете очи в очи с разярен бик.

34792606 m

5 място – Водолей
Прическа, салата и скандал. Това са трите неща, които жената може да направи от нищо. А Водолеите са истински жени. Най-загадъчната от всички кучки. Те просто са капризни, това е толкова женствено, и не им е нужен повод. Тези жени превключват в режим „кучка“, незабелязано и за самите себе си. А вашите чувства са последното, което ги интересува.

4 място – Стрелец
Най-веселите кучки. Вредят с ентусиазъм, защото им е скучно, а и за да не скучаете и вие. За да избегнат подобно поведение, е добре да са постоянно заети с нещо. Скучаещият Стрелец е стихийно бедствие.

38423665 l

3 – Лъв
Ако наречете Лъвицата кучка, ще я обидите смъртоносно. Това е под нивото й. Освен това Лъвицата осъжда подобно поведение у другите жени. А самата тя се държи така, не защото е кучка, а защото е кралица. И това трябва да бъде посрещнато с нужното уважение.

2 място – Риби
Милите, раними и беззащитни Риби са родени кучки. В тихата вода се въдят какви ли не микроорганизми. Да бъдат кучки за тях е естествено като дишането, но те са прекрасни актриси и могат дълго да го прикриват. В крайна сметка вие ще им скачате по свирката с чувството за вина, че не го правите достатъчно добре.

1 място – Скорпиони
Най-виртуозните кучки. Те манипулират чувствата ви и докосват най-тънките струни в душата ви. И не го правят от корист, а с изследователска цел. С любопитството на дете, което боде с пръчка червейчето, за да го наблюдава как се гърчи.

Източник: kolobok


Препоръчваме ви още:

Зодиите на детската площадка, в клас и в любовта

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа какво пиеш

Лъвът – цар на пътя, Везните – подвижна опасност

Последно променена в Вторник, 20 Февруари 2018 09:08

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам