logomamaninjashop

Защо не вярвам в хороскопите

Автор: Соня/Светът на Сончето

Аз съм зодия Овен. Според всички хороскопи съм арогантна, егоистка, конфликтна, себевеличава, инат, горделива и т.н. Нищо подобно. Аз съм толкова хрисима и добра, че все си мисля, че точно в деня на моето раждане планетите са се разместили нещо и погрешка са ме пратили при Овните.

Никога не съм вярвала в хороскопите.

Да, чела съм ги и съм се забавлявала с тях, но след прочитането им ги забравям. Като млада булка обаче, преди няколко... найсет години, нещо ме зачовърка да прочета хороскопи за съвместимост. Овен и Везни. Леле! Огън и въздух, абсурд... Его и компромис, не може да съществуват... Овенът ще затрие горките Везни... Ако успеят да се сработят в брачния живот, ще изкарат максимум една година... Ами че ние с мъжа ми даже сме точно на противоположните краища за звездната карта, не само по зодия, ами и по дати! Добре че не вярвам на хороскопи и рискувах. Първата година я минахме безболезнено, значи ще ни бъде. Караме вече седемнайста. Нито се затрихме, нито се погубихме. Само от време на време благоверният току изрече: „Овен, какво повече да ти кажа... ”.

Зодиак 2019

aa4b4d0e857780b3bff4a00e6e75e12c XL

Тръгна да се ражда щерката – абсолютен Близнак. Я да прочета – хитри, ентусиазирани, двулични, нервни, лъжливи... Майко мила! Отново нищо подобно – дъщеря ми е най-искреното, споделящо и лъчезарно момиче. Още преди да е събула обувките, си е разказала деня по часове и минути, преброила е двойките и наказанията си и си е признала за всички счупени неща, които е забравила.

Засили се синковецът, терминът беше средата на май. Их, викам си, теленце ще е – добричко, справедливо, здраво стъпило на Земята... Преносих го повече от седмица. За да се роди точно в първия ден на Близнаците... Съдба. Същият е като кака си.

На баба ти зодията

eea4518f1429f185be7035ff9652eb50 XL

Спрях даже и да поглеждам всякакви хороскопи и тестове за съвместимост. Хвърлям по един поглед, само когато ми се набие ярко заглавие от рода на „Овенът ще пътува”, „Овенът ще спечели от лотарията”, „Овенът ще получи повишение”, „Овенът ще преживее страхотен любовен уикенд” и т.н. И познайте - отново нищо подобно.

Последният тест отворих на шега „Колко си пасвате според цвета на очите“ Я да видим. Зелени очи с черни. Огън и жупел. Страшна ненавист. Ще си ги избодат още на първата година. Уф!

Стига с тази първа година, де. Казах ви – седемнайсeта караме...


Препоръчваме ви още:

Възпитание според зодията

Най-голямата кучка според зодиака

Как остаряват различните зодии

 

Последно променена в Четвъртък, 24 Януари 2019 21:21

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам