logomamaninjashop

Зодиак 2019

Автор: Надя Брайт

Овен

За вас, горди представители на зодия Овен, 2019-а ще бъде най-силна в любовен аспект. Съвсем няма изненада, че някой ще ви обикне. Все пак всички обичаме енергията, с която ни завихряте около себе си и ни карате да се чувстваме най-важни на света. Чувството е божествено през цялата седмица, в която сте влюбени в нас.

Обаче през новата година Овните ще срещнат някой или нещо, което ще им подкосява копитцата дълго време. Казвам „нещо“, защото определено вашият партньор не може да бъде обикновен човек от плът и кръв. Трябва да е направен от неземна сплав, съставена от несъвместими на пръв поглед съставки. От стомана, за да ви е равен по твърдост (а и за да ви търпи). От памук, за да ви приласкава, когато се завърнете след поредната си битка. От смях, за да не ви е скучно. И не на последно място – от чест и достойнство. Защото вие по-скоро бихте умрели, нелепо блъскайки високото си чело в камък, отколкото да допуснете несправедливост. И въпреки всичко изброено – 2019-а ще ви снабди с това същество. От вас се искат само няколко неща. Първото е да не минете през него в лудешки бяг, а да го познаете. Второто... е, оттук нататък няма да ви уча. Вие знаете как да обичате. Само пазете главата.

Телец

Елегантен, добре нахранен и дразнещо порядъчен? Да кажем „здравей“ на Телеца. А през 2019-а Телците ще кажете „здравей“ на чисто новите си кариерни успехи и веселия шум на пари. Но в това няма нищо изненадващо – вие сте създадени, за да постигате материални успехи и да съграждате. Вашето предизвикателство, чеда на Венера, е да се научите да се влюбвате малко по.... социално приемливо да кажем. Когато сте влюбени, можете да построите цяла къща около обекта на любовта си, да го настаните на дивана, да сипете какао и да завиете двама ви с топло одеяло, докато клетият обект още изговаря фразата „и аз те харес... “ Знам, че това е чиста страст и добри намерения, но някои по-мнителни представители на зодиака може да го сбъркат с отвличане.

Светът се гради от хора като вас, но невинаги се движи по вашата логика. През 2019-а направете нещо необичайно - използвайте шията си и се огледайте в различни посоки, не се взирайте само напред. Знам, знам – не е приятно, но за вас предстои този урок – да се учите на гъвкавост и промени.

Разбира се, знам какво ще стане след като се огледате – ще изпръхтите тихо и ще продължите да вървите по пътя по собствения си начин. Също – ще си купите най-хубавия часовник например. Но поне не се сърдете, ако онзи дето завихте с одеялото, не се вписва точно в представите ви – не можем всички да сме идеални.

Близнаци

Скъпи Близнаци, надявам се, че ви намирам в обичайното ви добро настроение и се забавлявате. Искам да сте наистина спокойни - 2019-а ви носи възможности за добри бизнес партньорства и инвестиции. Само дръжте очите отворени. На всичките си личности.

В личен план обаче може да се случи всичко. Единственото, което няма да ви се случи, е рутина. Ще бъдете изправени пред сериозни решения. Но ако има някой в зодиака, който владее промените, това сте вие. Просто преди да решите, че партньорът ви е завинаги единственият, припомнете си – показахте ли му целия си пъстър характер? Ако не знае как Близнаците може да са добри и весели на вечеря, а преди заспиване да тъгуват, значи не е готов за вас. Макар че едва ли някой може да е наистина готов за вас. Любовта ви е като лунапарк – музика, захарен памук, шарени светлини. Само от време на време този, който пуска въртележката с кончетата, е пиян и понякога тя се върти много бързо, или наобратно, или направо подскача.

Но да се върнем на сериозните въпроси – може да решите, че искате дете от партньора си, а може да решите, че искате развод; може да се влюбите, но може и да поискате раздяла. С две думи – може всичко през 2019г. Затова мислете много. Зная, че сте по чувствата, обаче тази година ви носи това изпитание – да решавате и със сърце, и с разум. Само двете в комплект ще са вашата печеливша формула. А през останалото време – който го е страх от въртележки, да не ходи в лунапарка (и да не се влюбва в Близнаци).

Най-голямата кучка според зодиака

a7f29fa843c0bce11d4005210b603e61 XL

Рак

Раци мили и добри, тази година ще ви е спокойна. Не се очакват големи проблеми или промени, така че – лъснете черупките и се отдайте на заслужено безгрижие. Разбира се, никой от вас няма да бъде лекомислен. Дори не съм намекнала такова нещо. Просто казвам, че за малко може да не се притеснявате дали всички сметки ще са платени в срок, дали всички вкъщи имат топли дрехи, дали хотелът за лятната почивка ще е достатъчно уютен, дали свекърва ви всъщност не искаше наистина да ви обиди, като каза онова за кекса и дали... още много дали-та.

2019-а е година за подобряване на здравето, емоционалния баланс и изобщо – за грижи към себе си. Знам, че не сте свикнали да мислите за себе си на първо място, обаче това е предизвикателството сега. А и да си признаем – малко е трудно, да се грижиш за себе си, ако си защипал в грижи семейството си. Знам, знам.. всичко е от добри намерения. Обаче те май имат малко синини от здравия захват на рачешката любов. Затова – нека ползваме мъдро 2019-а и да обърнем грижовните щипки към себе си. Това е годината, в която ще успеете да свалите излишните килограми и да опитате всички модерни смутита (а това си е авантюризъм).

Най-важното е, че това е година на излекуване. Тежките неща, които носите със себе си, защото вие не забравяте и добро, и лошо, ще може да оставите. Някъде извън главите, извън домовете, извън черупките. Разбира се, не очаквам чудеса – знам, че докато медитирате, с едното око ще гледате към семейството и да не би някой да излезе без шал.

Лъв

Ако хороскопът на зодия Лъв не вещаеше слава за 2019-а година, просто щеше да се наложи да отхвърлим тази година. Не бихме искали и минута да живеем, лишавайки един Лъв от най-важното за него, та камо ли цяла година. Но за щастие 2019-а е година на слава, мили Лъвове. Каквото сте посели през 2018-а, сега ще блести с пълна сила като вас самите. Все пак имайте едно наум, че някои ваши близки няма да са съгласни всеки ден да са участници в спектакъла ви. Понякога се оттегляйте и оставяйте Рибите да си поплуват, Раците да се поскрият в черупките, а Везните да се полюшкат свободно на вятъра. И тъкмо когато се успокоят – скочете царствено на средата на сцената (което може да е просто холът ви) и ги спасете от нещо. Има-няма от какво – важното е, че вие ще ги спасите. Разбира се, това е шега – не се обиждайте. Сърцата ви са големи и благородни и ние знаем това. Просто не забравяйте, че мъркането е не по-малко важно от величествения рев (особено на средата на хола, нали).

И нещо много важно, драги Лъвове – 2019-а е година, в която имате шанс да влезете в много добра физическа форма. И не само шанс, а просто се налага. Да, знам че пак стана проблемно, като се опитах да ви наложа нещо... Просто яжте повече зеленчуци и си стискаме ръцете/лапите... без нокти, моля!

Дева

През 2019-а най-накрая всички канали за комуникация са отворени пред Девите и може ясно да ви чуват, когато казвате: „Ей! Не си бъркай в носа, изрежи си ноктите и се среши на път!“. То вие и преди им го казвахте, ама сега ще вземат и да ви чуят. Знам, че говорите така не просто защото държите на спретнатите детайли, а защото сте натоварени свише да се грижите за здравето, чистотата и реда в духовен и материален план. И то навсякъде – от вас самите, през дома ви, през всички около вас. А това е доста трудна роля, като имаме предвид каква менажерия е в останалия зодиак... Даже е възможно да сте се запознали с неврозата, покрай стремежа си за съвършенство. Даже е възможно да познавате неврозата съвсем отблизо (но ние ви обичаме и така). Обаче тази година идва вашият шанс – ще бъдете чути и милиони микроби ще умрат!

И още нещо – годината предвещава доста пътувания за вас. Значи ще можете да учите най-различни хора по света, че чорапите се гладят (с ръб) и че тази планета ни е единствена и трябва да живеем чисти духовно и физически на нея. Парите няма да са ви фокус, а в любовен план не се предвиждат бури. Обаче тази година нищо чудно да се влюбите още по-силно в партньора си и да се появи едно чудно бебче. Вие сте сред най-подходящите за родители от зодиака, нали?

Как остаряват различните зодии

9489e6c11889fcb275044d14dda99d24 XL

Везни

Везни, тази година ще се обърнете към жужащия свят и към нови преживявания. 2019-а е годината, в която ще комуникирате много и ще отправяте послания. Едно от безспорните ви качества е, че сте изтънчени и елегантни без да сте сноби. Използвайте това, когато имате да казвате нещо. Също използвайте Инстаграм, Фейсбук, Туитър и понякога – таблото за съобщения във входа на кооперацията ви. Така ще спечелите немалко почитатели (а и може този от 3-тия етаж да спре да паркира на 2см от вашата кола). Не че ви трябват почитатели. На вас ви трябват красиви вещи и преживявания и лека гурме храна.

Ще усетите и други желания през 2019-а. Това е година, в която ще експериментирате повече от всякога в спалнята. И нямам предвид, че ще боядисате стените ѝ в екстравагантен цвят. Намеквам, че много ваши сексуални фантазии ще се осъществят. И без това сексът с вас не е скучен, а и често е с реквизит (да, розовото марабу Е реквизит, макар да е Шанел). Тази година партньорите на Везните ще се чувстват като спечелили от лотарията. Разбира се, това е една печалба, която ще изисква от тях да са винаги добре хидратирани и подготвени да прикриват изненада, но... струва си.

Е, горе-долу това са най-важните неща в годината на Везните. Ще кажете много неща и на много хора и само най-интелигентните ще ви разберат. А освен това накрая на годината ще можете да кажете: „50 нюанса сиво“, ли? Липсва им фантазия и мащаб.“

Скорпион

Не знам как да го кажа по-ясно – 2019-а ви е на пари, красиви Скорпиони. От десет години не сте имали по-голям късмет във финансов план. Само късметът ви е нов, всички други качества за печелене на пари, сте ги имали винаги. А сега наострете жилото в посока на добрите възможности, защото такива ще има.

Извън това няма да има кой знае какви промени. Продължаваме с тенденцията целият останал зодиак, да ви мисли за страшилище и сексуален звяр, а вие гордо да поддържате този имидж. Оставаме само най-близките ви хора, да сме наясно, че не сте страшилище (сексуален звяр май сте... ). Вие сте лоялни до края на живота си, ако изберете някого. Просто ситото ви е фино, а и не ви пука много за неизбраните. Тази година ще се огледате за нови приятели и ще изберете тези, които са целеустремени и можещи. Хвърлете един поглед и на сегашните си близки за всеки случай. Възможно е да се окаже, че някой е незаслужено близо.

Любовта и страстта ще са с вас и през 2019-а. Само внимавайте по кого се увличате, защото може партньорът ви да не прояви разбиране. Изобщо скорпионските дела трябва да бъдат вършени с повишено внимание, защото околните не са толкова психически устойчиви, колкото сте вие. От друга страна – нека оцелеят само най-силните, нали?

Стрелец

Стрелци, хороскопът за 2019-а сякаш е взет от рафта с фентъзи романите. Очаква се, моля ви се, през тази година да усвоите нови навици. Нови добре, ама навици?! Явно планетите нехаят, че вие искате просто да сте свободни, да видите целия свят и да се запознаете с всички (само тия „всички“ да не ви влизат в личното пространство). Може би ще поставите нова мишена пред стрелите си. Защото само поставянето на цел може да ви накара, да влезете в рамки и да следвате програма. Даже планетите имат и предложение за цел през тази година – нов дом. А какво може да накара един Стрелец, да построи нов дом? Любовта и грижата, разбира се.

Страх ме е, че вече казах толкова ограничаващи думи – навици, любов и построяване на дом, че вече сте преминали на друго четиво... Но ако още сте тук – годината ще бъде прекрасна като вас. Само като поемете по пътя ѝ, не се отплесвайте по малки интересности. И ще бъда пределно ясна и „тактична“ като Стрелец – някои флиртове може и да ги пропускате. Знам, че не е в стила ви, но тази година опитайте да не флиртувате с всеки привлекателен индивид. Може през един, примерно... Ще ви бъде трудно, да вземете всички уроци от годината, но ако се справите... Е, ако се справите, ще имате нови навици, дом и стабилен партньор (дишайте дълбоко, без паника!).

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа какво пиеш

41caa23393f9d9a5f744162d34346b69 XL

Козирог   

Съществува ли по-целеустремен индивид от Козирога? Не съществува. Само да не искаме да изразявате емоциите си, нали? Всъщност вие ги изразявате достатъчно. Просто ние не разбираме какво е „достатъчно“. Обаче тази година се пригответе за такова пътуване в царството на емоциите, от което ще ви омекнат рогата. 2019-а е годината, в която твърдият разум, с който сте обгърнали сърцата си, ще се обели слой по слой. Ще се наложи да преминете през различни фази на емоционално развитие и да вземете важни решения. Знам, звучи като наказание свише, но е просто урок. А уроци вие знаете да взимате.

Ето няколко съвета как да преминете през тази година на чувствата: 1) Ако някой извън кръга от тримата ви най-близки хора каже, че ви обича, запазете спокойствие. Много вероятно е човекът наистина да ви е заобичал, а не просто да се намира на приказка. Помислете хубаво как по-безболезнено да формулирате честния си отговор. Защото „дано и теб някой те заобича някой ден“ понякога е малко хард за неКозирог; 2) Ако ви попитат: „Как мина денят ти?“, опитайте се да намерите някаква история за разказване. Много често неКозирозите мислят, че наистина има какво да се споделя с другите за това как е минал денят. Не разбират, че вашият ден просто минава така, както трябва, и не виждате защо да разказвате, вместо да се отпуснете вече. Виждате, че деля хората на Козирози и неКозирози. Е, това е най-важният ви урок за тази година – да влезете в обувките на възможно най-много неКозирози и да вземете по малко емоция от всеки. Накрая ще си сглобите чудесен калейдоскоп. А още по-накрая ще го оставите настрани и просто ще си свършите работата и ще постигнете целите си.

Водолей

Ако срещнеш Водолей имаш само два проблема. Първо - да не се влюбиш и второ – какво да правиш след като се влюбиш в него? Защото няма как да се справиш с първото. А като стигнеш до второто.... пътища много. А за вас, Водолеи, 2019-а ще е магически миш-маш от приключения, които ще ви доведат до момент на дълбоко опознаване на себе си и партньора. Разбира се, при вас опознаването е свързано до голяма степен със създаване на мечти и утопии. За Водолеите обикновените партньорства не само не са привлекателни, те не съществуват. Нищо не може да бъде обикновено с вас и за вас. Това е очарователно и затова всички понякога се изкушаваме да влезем в красивия свят на някой Водолей. (А светът ви, уважаеми, е много приятен за влизане и много труден за оставане.)

Но тази година се налага да бъдете по-внимателни. Възможно е да срещнете любов, но е възможно и да си я измислите. Това, че летите нависоко, не означава, че сте неуязвими. Затова моля – ако се влюбите, между поезията в главата си опитайте се да вкарате и факти. Факти от реалността. Ще дам кратък пример. Ако някой ви каже: „Не ти се обадих, защото се бих с дракони.“, по-вероятно е този човек да злоупотребява с медикаменти, отколкото да е безстрашен рицар. Внимавайте за тези знаци, защото никой Водолей не трябва да страда, а само да бъде обичан.

Риби

Изглежда, че доста успешно ще преплувате през 2019-а, скъпи Риби. На първо място – от години планетите не са били така благоразположени към вашите финанси. Разбира се, вие умеете да успявате. Особено успешни можете да бъдете в начинания свързани с разбиране и помагане на останалите. Обаче друго си е, когато късметът е на ваша страна. А тази година той ще бъде точно там. Предизвикателството ви ще е да се вгледате по-дълбоко в себе си, да се справите с някои (тайни) чувства на несигурност и да вземете това, което ви се полага.

Любовта и приятелствата винаги са на дневен ред за романтичната ви натура. Навсякъде пише колко сте романтични и самовглъбени. Някой може да си помисли, че за вас любовта е само някаква философска категория. Но ние си знаем, че сте доста наясно какво искате в реалността и често това не е само една любов, един партньор и пр. Просто не го афиширате. Е, и тази година ще ви се получи. Ще имате както романтичните вълнения, които задвижват перките в желаната посока, така и чисто земните си наслаждения.

Изненадата е, че тази година може и да ви намерим в спортната зала. По принцип вие много уважавате спорта, просто не е за вас. Родени мъдреци, Рибите сте склонни да влагате цялата си енергия в духовното си развитие (работата, връзките си, подстригване на котката, каквото и да е – само не спорт). Е, тази година ви предизвиква с различна енергия. Ползвайте я – няма да е излишно да усетите нови сили в тялото си. Или поне да се снимате във фитнеса. Кой не би искал да ви види в спортен екип?

За автора:

nadya brait
Надя се занимава с Човешки ресурси, психология, пилатес и е стенд ъп комедиант. Както би казал любимият й сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства и в писане. Освен това, както виждате от снимката, обича да се снима в асансьори.


Препоръчваме ви още:

Как раждат жените от различните зодии

На баба ти зодията

Възпитание според зодията

 

Последно променена в Четвъртък, 03 Януари 2019 13:36

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам