A1 предлага от днес тв канала Epic Drama на абонатите си

OFFNews 01 август 2018 в 08:38 6891 0

От днес A1 осигурява 24-часов достъп до тв канала Epic Drama на своите клиенти на IPTV и кабелна (DVB-C) тв услуга в България.

Така се разширява присъствието на каналите на Viasat World в мрежата на оператора.

Epic Drama стартира в ключови пазари за Viasat World през декември 2017 г., стъпвайки на експертизата в подбора на съдържание, с която компанията е известна, като събра над 600 часа от най-добрите драматични сериали от целия свят. В дома на високобюджетните, драматични HD сериали, по-голямата част от съдържанието е произведено в последните три години и е ексклузивно за съответния пазар.

Създаден за почитателите на драмата в най-широк смисъл, Epic Drama предлага на зрителите си популярни и впечатляващи драматични поредици в множество поджанрове, включително крими и мистерии, екранизации по класически литературни творби и по реални исторически събития, политика и власт, военни, екшън и приключенски, както и фантъзи.

A1 има над 24 млн. клиенти в седем държави от региона на Централна и източна Европа и е дългогодишен партньор на Viasat World в продължение на вече повече от десетилетие, като Epic Drama вече е наличен в платформите на оператора в Хърватия, Словения и Македония. По силата на сделката за България първоначално Epic Drama ще заеме EPG позиция 11, и така ще се присъедини към другите водещи канали на Viasat World - Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History и TV1000, които вече се предлагат.

От днес Epic Drama ще е на разположение в SD качество за клиентите на A1 на IPTV и кабелна ТВ услуга, а до края на месеца до канала достъп ще имат вече всички клиенти на ТВ услуга на оператора. До 1 септември каналът ще бъде преместен на постоянната си позиция за IPTV, кабелна и DTH ТВ услуга и ще е наличен в HD качество.

Програмните акценти по Epic Drama за август и септември включват:

Beowulf: Return to The Shieldlands. Епичен фентъзи сериал, които проследява легендата Беоулф при завръшането му в родните земи на Херот от Шийлдландс, за да отдаде почит на Хротар, който вече не е между живите.

Династията на Тюдорите (3 и 4 сезон). Приковаваща историческа драма за страстта, амбицията и предателствата, които бележат 40-годишното управление на крал Хенри VIII (в ролята Джонатан Рийс Майерс).

Кръгът Блечли (1 и 2 сезон). Действието се развива през Втората световна война и проследява четири на глед обикновени жени, които работят в Блечли Парк и изиграват ключова роля в разбиването на кодовете, ползвани от немските военни.

Ендевър (3 и 4 сезон). Проследявайки най-изтънчените детективи на Оксфорд, поредицата разглежда техния професионален и личен живот на границата с бъдещето – компютри, поп музика, ядрена сила. На игралната площадка между старото и новото, те се впускат в най-опасните, озадачаващи и ужасяващи случаи в кариерата си.

Сред другите заглавия са: хитовият Блудници, в чийто втори сезон очакваме да се присъедини Лив Тайлър, тоталният фаворит на зрителите в региона „Борджиите“ и други.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови