Английско лятно училище с Мики Маус, Доналд Дък, Плуто и Дъфи с VIVACOM TV

През юли всички потребители на Интерактивна телевизия ще получат ексклузивен безплатен достъп до епизодите от сезон 1 на Disney English

OFFNews 05 юли 2018 в 14:39 4254 0

Да учиш английски е не само лесно, но и приятно с Disney English – допълнителна медийна услуга по заявка, налична единствено в IPTV платформата на VIVACOM.

Любимите герои от анимационните класики, сред които Доналд Дък и Мики Маус, са в ролята на весели преподаватели, които по неочакван начин запознават любопитната аудитория с интересни и полезни факти от сферата на науката, образованието, спорта, храненето и много други.

26-те епизода с продължителност от един учебен час са специално разработени за обучение по английски език на деца между 2 и 12 години. Поредицата е изцяло в HD качество и може да се гледа по всяко време, без реклами, само с едно натискане на бутона VOD от дистанционното управление.

Само до края на юли, всички потребители на пакетите S+/M+/L+/2L+/XL+ за Интерактивна телевизия от VIVACOM ще получат безплатен достъп до всичките епизоди от сезон 1. Така родителите могат да съчетаят полезното с приятното по време на ваканцията и да уплътнят свободното време на децата си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови