Бахаров за 'Денят на бащата': Слава богу, в моята къща всичко е наред

OFFNews 17 февруари 2019 в 10:27 5930 0

Любовта си отива и това се случва непрекъснато. Нямам рецепта какво трябва да се направи в такъв случай. Слава богу, в моята къща всичко е наред и не ми се е налагало да мисля аз как бих постъпил. 

Това заяви култовият актьор Захари Бахаров за ролята си в сериала "Денят на бащата", който ще стартира утре вечер по БНТ. Той призна, че е имал съмнения дали ще се справи с ролята, защото до този момент не е играл подобна. 

Бахаров похвали партньорската си на снимачната площадка Весела Бабинова и предрече, че я очакват много страхотни роли. Малкият Патрик е горе-долу на възрастта на моя син Максим, справи се много добре, каза още Бахаров за играта на Патрик Шон Хесън. 

Модерната градска драма проследява битката между двама родители за попечителство над малкия им син и разказва за проблемите в семейните отношения, до които води отчуждението, и за кризата в човешкото общуване. Сериалът разкрива жестоките травми, които раздялата нанася на децата. 

Ако някой те тормози, моментално трябва да си тръгнеш. В днешно време една жена може да отглежда сама детето си, независима е, но това поражда нови проблеми, които ние разглеждаме в сериала, допълни Захари Бахаров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови