'Денят започва с култура' с нов водещ, досегашният му обърка името в ефир

OFFNews 09 април 2018 в 13:50 19774 2

Снимка Архив

Предаването "Денят започва с култура" на БНТ има нов водещ. Михаил Заимов заменя на екран Николай Колев, който досега беше партньор на Александра Гюзелева - Шани. 

Това съобщи БНТ, Заимов и Колев се смениха в ефир. Досегашният водещ остава като продуцент в предаването. При предаването на поста Колев се обърка и нарече наследника си вместо Михаил Заимов Михаил Неделчев. Двамата обявиха, че ще има приемственост в предаването, защото и двамата носят папионки. 

Преди месец от екипа бе отстранена Весела Петрова, като част от "оптимизацията" на "Денят започва с..." по заповед на директора Емил Кошлуков. Другата двойка - Анна Ангелова и Димитър Стоянович, засега остават на екран. 

В тв визитката Михаил Заимов беше представен като енциклопедист. Той е брат на Мартин Заимов, бившия шеф на валутния борд. Внук е на ген. Владимир Заимов. Прадядото Стоян Заимов е сред строителите на съвременна България.

Михаил Заимов е известен и със страстта си към морските пътешествия и подводните снимки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

2

sawall

09.04 2018 в 15:07

Воа, нещо не ти излизат сметките, човек:

240 човека х 12 заплати х 3000 лева = 8 640 000лв на година.

Като имаш предвид, че заплатата е някъде към 3200 лева, реално, и без да включваш издръжка и т.н., с които може да станат до 5000 лева на месец (репортаж на НОВА от 20.02.2017). За секретари, помощници, съветници, шофьори, и тн. да не говорим.

Държавната субсидия за БНТ е 65.4 млн лева (финансовите отчети на БНТ са публична информация, отнема 4 секунди да се намери в интернет).