„Екстремна земя“ и „Дневници на лошото време“ по Viasat Nature

OFFNews 21 ноември 2018 в 00:54 2183 0

Снимка Saint Thomas Productions

Циклони, вулкани, земетресения, наводнения... Всяка година нашата планета е разтърсена от природни бедствия и всяка година е различна. Viasat Nature разказва за природните бедствия в поредиците „Дневници на лошото време“ (всеки делничен ден след 20:30) и „Дневници на бедствията 2016 и 2017“ (в сряда и четвъртък след 22:30), част от цикъла "Екстремна земя!".

Знае ли някой кога ще настъпи следващата катастрофа? Екипите на "Дневници на бедствията" са в очакване, готови да се втурнат в най-враждебните и опасни ситуации, за да покажат най-зашеметяващите и качествени кадри от последните природни бедствия.

Невероятни 4К кадри, заснети в най-свирепите кътчета на нашата планета, международни експерти и поразителни графики разшифроват тайните на биосферата. През 2017 г. се вихриха няколко големи урагана, наводнение, две сериозни земетресения и смъртоносни горски пожари.


Урагани, скални пукнатини, мистериозни замръзнали медузи - експертите по лошото време отварят досиетата си за нас. Какво е научното обяснение за най-ужасяващите и мистериозни сблъсъци с майката природа? 

От метеоролози и наблюдатели на времето, до фермери, пилоти и планински водачи, всеки епизод на "Дневници на лошото време" ни представя драматичните разкази на професионалисти, които постоянно виждат тъмната страна на природата. От земята до морето и далечния Север, чуйте разкази от първа ръка за приключенията на онези, които се сблъскват с непредвидимостта и опасностите на екстремното и мистериозно време всеки ден. Експертният анализ в „Дневници на бедствията 2017“ ще ви покаже характера на силите, предизвикали тези катастрофи.

Viasat Nature позволява на природата да разкаже своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо истинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, отблизо и лично.

За да гледате Viasat Nature, свържете се с Вашия местен оператор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови