ФАРА 2017 се мести през юни, чака лектори на световно ниво

OFFNews 12 май 2017 в 15:21 2961 0

Наближава тазгодишното издание на рекламния фестивал ФАРА. Както миналата година, и през 2017 ФАРА ще се проведе в Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив. Сменя се обаче сезонът и вместо наесен, този път събитието ще е в началото на лятото - 15-17 юни.

Концепцията на ФАРА все повече набляга на своята лекторска и уъркшоп част, споделят организаторите. Тази година програмата е наситена с международни лектори, които ще ни покажат различна перспектива за настоящето и бъдещето на комуникациите.

Сред ключовите лектори е писателят и режисьор Пол Солет, носител на множество награди. Пълнометражният му филм (Grace) става любим на фестивалите по света, прави успешната поредица Марс по National Geographic, а тази година предстои премиерата на най-новия му филм Unchained с участието на Джон Малкович и Антонио Бандерас. Солет ще фокусира лекцията си върху това как да изградим, мотивираме и работим с творчески екип в условията на високо напрежение по начин, който е едновременно етичен и ефективен.

Лектор на фестивала и е основателят на консултантската агенция за творчески и иновационен трейнинг Mindscapes Йонатан Доминиц, който ще говори за творческите мисловни инструменти за интегриране на иновации в комуникациите.

На фестивала ще е и проф. Богдан Драгански - директор на Laboratory for Research in Neuroimaging - LREN и на MRI Platform. Неговата презентация ще е на тема "Манипулираният мозък — quo vadis, homine?" - за ролята на подсъзнателните процеси и съзнателното възприятие (реклама) върху мотивацията на индивида. 

Директорът стратегии и иновации на Dentsu Aegis Network Вим Вермюлен ще говори на тема "Светът се управлява от нова операционна система (как да се възползваме от това)". 

Лектори на фестивала ще са още главният творчески директор на McCann Worldgroup Румъния - Каталин Добре и директорът "Иновации" на Saatchi & Saatchi Бари Бранд. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови