Гледайте 'Чумата' тази вечер по Epic Drama

OFFNews 19 април 2018 в 00:48 10477 0

Снимка Epic Drama

"Чумата"

Предпоследния епизод на ноар трилъра "Чумата" ще излъчи днес драматичният тв канал Epic Drama. Можете да го гледате в 23:00 ч, а ако сте пропуснали първият епизод от сериала, той може да бъде видян онлайн тук - www.epicdrama.bg/watch-now.

Черната смърт се спуска над Севиля от 16-ти век - един от най-богатите и значими градове в света. Тук е европейският вход към златото на Новия свят. Градът е привидно благочестив, а всъщност затънал в страх, алчност и битки за власт. Нравите в манастирите са разпуснати, публичните домове са регулирани и болниците са използвани като гробища. Управляват мистицизмът и хаосът.

Потопен в интриги и предателство, "Чумата" е уникален конспиративен трилър, който ще ви изправи косата от напрежение и ще ви върне в сложните времена, когато обществените забрани и тайният хедонизъм вървят ръка за ръка.

Финалният шести епизод на сезона ще бъде излъчен на 22 април, неделя, от 23:00.

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови