Gong.bg има нов шеф, предстоят промени в Нова

OFFNews 31 май 2019 в 14:53 7747 3

Бисер Тошев заема мястото на Николай Александров в спортния сайт Gong.bg, съобщиха от Нова Броудкастинг груп (НБГ).

Досега популярният спортен сайт се ръководеше от Николай Александров, който публично обяви, че напуска заради натиск на новия собственик върху редакционното съдържание. От медийната група отрекоха това и намекнаха, че целта е да се дискредитират сайтовете на групата в момент на преговори за продажба.

Бисер Тошев ще заеме позицията Мениджър „Съдържание и развитие“ на Gong.bg от 3 юни. Той ще отговаря за цялостната стратегия за подобряване на качеството и разширяване на съдържанието в сайта. Разнообразният опит на Бисер Тошев, познанията за спорта в България, опитът му като журналист, съчетани с неговия ангажимент към развитието на професията ще внесат нова енергия в екипа и ще имат важна роля за повишаване ефективността на работата в Gong.bg, допълват от НБГ.

Тошев е бил е заместник главен редактор в българската редакция на испанското футболно списание Don Balon. От 13 години е редактор в Sportal.bg.

От Нова съобщават още, че предстоят и промени в самата телевизия. Обединяват се новинарските екипи за телевизионните и онлайн новините.

"Във всички звена, свързани с реализиране на телевизионна продукция, продължава прегледът на ефективността на работа, с цел по-прецизно разходване на бюджетите", се допълва в съобщението.

Активните промени в телевизията започнаха след продажбата ѝ на дружеството на Георги Домусчиев "Адванс Медиа Груп".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

3

Новак

31.05 2019 в 17:53

Sportal първи разпространиха “новината” за детектора на лъжата в Черно море. Явно сега ръководството се отплаща за добре свършената работа.
Някой да чу някакво движение по въпроса? Комунизмът се върна в България в пълния си блясък - още по-нагъл и нехуманен от преди. Няма проблем да очерниш и съсипеш живота на няколко човека само защото така е угодно на някакъв гел с пари.
И на това му викат журналистика!?

4000

1

Айдутин

31.05 2019 в 15:45

Отвратително!